• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinin hareketlerinde titreme irkilme hissi olan varmı?lütfen yardım...

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
arkadaşlar mrb 36 haftalık hamileyim.bebeğim gün içinde bi kaç kez titreme irkilme gibi hareketler yapıyor çok korkuyorum ve çok üzülüyorum sizlerde de bu tarz hareketler var mı?varsa çok sık mı oluyo?olumsuz bişey olacağını düşünüyomusunuz?lütfen cvpsız bırakmayın en azından fikirlerinizi söyleyin...tşk ederim...

merhaba aselcim bendede oluyor arasıra titriyor resmen karnım bir kaç saniye sonra geçiyor bende bir anlam veremiyorum ama hiç kötü birşeye yormadım bunu, doktorumada sormadım

ben 22 haftalık gebeyim bendede kac haftadır oluyor ondan sonra bbişim dahada hareketleniyor.... ACABA BEBEĞİ UZUN SÜRE HAREKET ETMEYEN VARMI BU NORMALMİ?

merhaba bende 28 haftalık hamileyim. titreme seyirme sıçrama adına ne derseniz artık böyle hareketler oluyor. hani tekme falan mıdır bilmiyorum tabi. ama çok harektli değil sanıyorum benim oğlum gün içinde bir kaç defa hissediyorum işte.sorun teşgil etmiyordur sanırım.

bnde 31 haftalık hamileyim.son bir haftadır bende de oluyor..ellerimi koymasam bile hissedebiliyorum.6-7 saniye sürüp kesiliyor..nedenini bilmiyorum ama kötü birşeyde deildir heralde.yarın doktoruma gidiyorum sorarım..cevabını da sizlerle paylaşırım..:3:

arkadaşlar allah hepinizi kazasız kurtarsın benım de 5 aylık bı kızım var hamıleyken banada olurdu hatta o kadar çok hıçkırırdıki karnım sallanırdı dışardan belli olurdu hata bı kaç kez eşim sevmek için karnıma yaklaştığında irkilmişti çok gulmüştük :1: kontrollerinizde herşey normalse çok düşünmeyin kötü bişey olsa doktorunuz uyarır zaten iyi düşünün iyi olsunn:46::54:

konu başlığını görmüştüm ama ne demek istediğinizi anlamamıştım bugün banada oldu 22 haftalık hamileyim ve sanki midem titriyo bi süre sonra karnımın içi titriyo çok garip bi his ne neremde nasıl anlamadım zaten mide ve bağırsak sorunu yaşıyorum midemdede o titremeyi hissedince şimdide ters duruyoda midemimi tekmeliyo ne şekilde nasıll ayy çok merak ettimm 2 gün sonra kontrolüm var çok sancılı ağrılı geçiyo hamileliğim inşş düzelir diyorum ama umudumda yok büyüdükçe sırtım belim karnım göğsüm tüm organarım birbirine girdi resmen

Arkadaslar bugun Kontrolum vardı.Allah'a cok şükür bı problem çıkmadı.elleri kafasının yanında,dogum pozisyonunu almış çıkmayı bekliyor:)4d ile baktı doktor. Kızım aynı babasına benziyormuş:) ve o titremeleri de sordum.hickirma sandı ilk once.titreme olduğunu söylediğimde de olur o dedi.ben ilk anlamadim iyi birsey mı die sordum.iyi bı şey dedi.bebeğin hareketlerinden sadece biriymiş:) B'ni rahatlatti..umarım bn de sizleri rahatlatabilmistirim:)

Back
X