• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebeğinin göğsü şiş olan varmı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bebeğim 11 aylık düzeltilmiş 8 aylık oldu memeleri hala şiş inmedi doktor takip edelim inmezse hormon bakalım dedi varmı böle bi durumla karşılaşan birde kilosu 10.7 fazla biraz dedi yemeği kıs dedi doktor sizinki bu ayda kaç kiloydu acaba

canım benim geçmiş olsun nasıl şiş kilosundan dolayımı yoksa sertlik şeklindemi düğümlenme falanmı olmuş hiç duymamıştım bi sorun yoktur inşallah neyaptı dişleri falan çıktımı oturabiliyomu desteksiz

cnm sertlik falan yokda iri yani göğüsleri kilodanda olabilir bilmiyorum dişler çıkmadı henüz desteksiz bayadır oturuyor çok şükür emekleme yok ama tay tay duruyor sıralıyor henüz

canım selam.......masallah kızına kılosu bıraz fazla ama yuruyunce verecektır ....benımkıler yaslarına gırdı duzeltılmıs on ay dolucak...benım de ela da vardı aynı sorun goguslerı siştı oğlum dalga gecıyodu anne kızına sımdıden sutyen al dıye ....ama ancak ınana bu ay gectı benım dr hıç elleme sakın ovma dedı cevredekıler ov masaj yap dedıler ama ben ellemedım dr ne dedıyse o dedım gercektende bu ay ındı bence ınecektır merak etme kılolu ya ondanda şiş gıbı duruyodur bebegı sıkıntıya koma...benımkılerde emeklıyo seda sıralıyoo ıyıce saglık ols ınşş opt kızını

cnm benim çok saol maşallah bebişlerine benimkide tay tay duruyor sıralıyor maşallah emekleme yok dişte yok daha inş bunlarda olur sırayla

muallimcim besinlerini yazarmısın öğün olarak benmi çok veriyorum acaba sabah kahvaltı 10 da yoğurt öğlen çorba ikindi meyve akşamda muhallebi bu kadar yani

canım benımkıler duzeltılmıs sekızıncı ayda emeklemeye basladı dıslerımız o zamn cıkmaya basladı sımdı hepsının agzında altta ıkı dıslerı var dıllanın usttede uç cıktı dıla dız hususubda hızlı masallh bekle hepsı olucak annesı ..normal verıyosun ama olçu nasıl bende aynı verıyorum ama benımkıler az yıyo mesela bı ogunde bırı bı cay bardaguı mama ancak yıyodur o kadar olmuyo bıle kıloları ancak sımdı dokuz vardır oda belkı tahmınen sekız bucuk gelırız .........dr ıyı dıyo kılomuza cok degılız ama uçuze gore ıyıyız ...ve cok hareketlı benımkıler hıç durmuyo hatta oturmuyolar ya .........devamlı dönuoyo emeklıyolar senınkı verır bu kıloyıo merak etme ama olçuyu azalt buskıvıyı azalt mesela

Back