S
Sevil_83
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Sevil_83
-
bu bahsettiğiniz çin takvimi herhalde ama eşin doğum tarihini neden istiyosun anlayamadımfisfisfis
merhaba sevil adet tarihlerim şöyle sence tam yum denk gelmişmi
ocak 8
şubat6
mart 7
selam ben yeni uyeyim.aranizda olmak güzel.
Dogacak bebeğinin cinsiyetini bilen anneler bana söylemeyin sadece
sizin ve eshinizin dogum tarihlerini,son adet tarihini yazin bakalım bendeki cinsiyet takvimi doğrumu?
Unutmayalım her şey bizi yaradan tanrı bilir.
canım merhaba son adet tarihim 2 haziran
eşimin d.tarihi 10/07/1982
benim d.tarihim 03/12/1981 yazarsan sevinirim csnım
Canim ekshinin bebe]in cinsiyeti ile hiçmi hiç alakası yok tamammı canım
kendi tecrübemden bilyorum
merhaba sevil, ne olur acele et, yaşım itibariyle acele etmem gerekiyor lütfen,, ben de çok merak ediyorum, 12 yıldan sonra tekrar bebek düşününce insan ister istemez değişik olsun diyor, ben 08 Temmuz 1975, eşim 15 Eylül 1965 d.lu, sat 23 haziran hangi ayda hamile kalırsam kız olur acaba, şimdiden teşekkürler
bende meraklandım şimdi
benim SAT: 31 mart
eşim 01.03.1981
ben 04.05.1985
banada bakarsan sevinirim..
merhaba sevil, ne olur acele et, yaşım itibariyle acele etmem gerekiyor lütfen,, ben de çok merak ediyorum, 12 yıldan sonra tekrar bebek düşününce insan ister istemez değişik olsun diyor, ben 08 Temmuz 1975, eşim 15 Eylül 1965 d.lu, sat 23 haziran hangi ayda hamile kalırsam kız olur acaba, şimdiden teşekkürler
sevilcim banada bakarmısın ben erkek bebek için istiyorum. bitane kızım var. ben 26.12.1981
eşim 06.05.1979 sat 21 haziran nezaman hamile kalabilirim eğer hamileysem cinsiyeti ne olabilir
kiz bebekkaydirigubbakcemile3
sevilcim ben seni kaçırdım galiba beni unutmussun bana da bakarmısın lütfeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?