• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevil_83 canım banada bakabilirmisin henüz hamile değilim
benim:08.01.1982
eşim:02.07.1981 teşekkürler canım

sevil_83 canım banada bakabilirmisin henüz hamile değilim
benim:08.01.1982
eşim:02.07.1981 teşekkürler canım

benim takvime gore VII,X ay kız diger aylar yıl sonuna kadar erkek

unutma bu bir tahmin buna inanipta hayal kirikligina ugramani istemem

17 haftalık bebeğin cinsiyeti bence artık belli olur ultrasonda
hiç girdinizmi ultrasona?

Evet geçen hafta perşembe gittim kız gibi gördüm ilk önce sonra çıkıntı gördüm dedi haftya perşembe takrar gel bakalım dedi ben yarın yine gidicem ama çoooook merak ediyorum..

Evet geçen hafta perşembe gittim kız gibi gördüm ilk önce sonra çıkıntı gördüm dedi haftya perşembe takrar gel bakalım dedi ben yarın yine gidicem ama çoooook merak ediyorum..

çok merak ediyorsan başka bir yöntem daha var onla bakayım sana bekle:1rolleyes:

[çok merak ediyorsan başka bir yöntem daha var onla bakayım sana bekle
/QUOTE]

evet ya çok iyi olur valla yarına kadar sabızlanıyorum çok teşekkürler bu aradaa.s.

sevilcim ya şu yöntemden bende elde edınemezmıyımm. ılerde lazım olur ozaman nerde bulucam senı:)

merhaba benimkine de bakarmısınızzz rica etsem????
benim :23.03.1985
eşim:18.07:1985
sat:11.03.2009

hamile kaldığınızda 24 yaşınız tamam olmuşmuydu yoksa doğum gününden sonramı belli oldu hamileliğiniz?

bakalım yarını bekliycez yine desene beli olsun yazarımmm

bana da bir tahmin lütfen :)
ben : 10/03/1988
beyim : 31/12/1983

sat: 28/02/2009

teşekkür ederim. sürpriz olsun diye cinsiyet konusunu doktora hiç sormadım kız olduğunu söyleseydiniz yine merakım artmayacaktı çünkü kendimi bu şekilde alıştırdım ve herkesin içine böyle doğuyor ama erkek deyince epey meraklandım :)
Rabbim hayırlısını versin. tekrar teşekkürler

teşekkür ederim. sürpriz olsun diye cinsiyet konusunu doktora hiç sormadım kız olduğunu söyleseydiniz yine merakım artmayacaktı çünkü kendimi bu şekilde alıştırdım ve herkesin içine böyle doğuyor ama erkek deyince epey meraklandım :)
Rabbim hayırlısını versin. tekrar teşekkürler

Canım kenardakilerin sözlerine inanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben de senin gibiydim.7-ci aya kadar hiç ultrasona gitmedim kontrollere gidiyordum yalnızca.
İlk bebeğim olduğu için hep fark etmez diyerek söze başlıyordum.Eşimi hep kızımız olur inşallah diye hazırlıyordum.(Erkeklerin kalbinde hep ERKEK bebek olsun isteyi var)Belli etmeseler de bu böyle
Ama kenardan her kes erkek bebeğe benziyor diyordular.Hemen hemen her kes erkek bebeğe benziyor karnın şöyle, yüzün böyle,bunu yiyosun onu yiyosun erkektir.Sonuç ne?Kız
Demekki, sadece sabırla beklemek,kendine dikkat etmek, kontrollere gitmek kısacası sağlık en önemli şeydir.Ama kızımı öyle çok seviyorum Tanrı her kesin bebeğini korusun!

bu bahsettiğiniz çin takvimi herhalde ama eşin doğum tarihini neden istiyosun anlayamadımfisfisfis

Back