- Konu Sahibi Sevil_83
-
sevil_83 madem böle bi iddaa attın ortaya bukadar insan istediğin bilgileri verdi.sen nerdesin cvplamıcaksan niye konu açıyosun.saygılı ol lütfen
eşim 18.08.1982 benim 30.08.1982 son adet tarihim 14 mart 2009
Shine... sen mi bakıyorsun bunaaa :))
ben: 18.05.1980
eşim: 01.01.1971
son adet tarihim: 27 nisan 2009
nedir bizim meleğin cinsiyeti?
arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz, sevili tanımıyorum ama elinden geldiğince bu konuda yardımcı oluyor ister ciddiye alın isterseniz eğlence amaçlı yada meraktan baktırın.Müsait olunca gelir sanırım sorularınızı cevaplar.Ayrıca mecbur değilki burada hergün herkese cvp vermeye! Bence yargılamadan önce biraz daha sabırlı olup beklemek lazım
konu açıyosa cvp vermeyede mecbur hanfendiyasakkelime
merhaba banada söylermisin cinsiyeti ne çıkıyorVI erkek
VII 50/50
VIII kiz
IX kiz
X erkek
XI kiz
XII kiz
kızlarrrr ben yaklaşık 1 ay önce bilgilerimi paylaşmıştımmm 22/10/1982 benim doğum tarihim 10/11/1978 eşimin doğum tarihi ve SAT 12 Şubat 2009 bu bilgiler ışığında burda KIZ denmiştiiii veeee sonuca gelioomm kızım oluyoooooooo hihoyyyt belli olunca haber ver demiştin ya bacı yazdım işteeee
ay bide sorması ayıp ileri tarihe bakabiliyonuz mu merak ettim yani doğum tarihleri malum aynı ama SAT Kasım 2010 olsa mesela cinsiyet yönünde bi tahmin olurmu
ya şöyle ki bu benim ilkkk bebişkomm ve cinsiyet tabikide çok önemli diildi ama çok fazla çocuk duşunmediğim için bi heves ikincide erkek olsun bari diyom arasını fazla açmadan kasım 2010 da hamile kalsam mesela kısmet olursa tabi acaba tutarmı :uhm:
En son 2009 da sen yenilemişin eşin 2010 da yenileyecek eger tutarsa kız olacak canım.
Hersey allahtan tabi allah bilir de buda bir ihtimal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?