• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ben yeni üye oldum bu siteye. 11 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum yardıcı olursanız sevinirim. benim doğum tarihim 19.11.1981 eşimin 10.05.1972 ve son adet tarihim 13 mart. teşekkür ederim şimdiden..

ben böyle şeylere pek inanmam ama merak ettim eltim hamile benim ona bakarmısınız
kadın 12.10.1983
erkek 30.8.1975
sat.27.12.2008
bu arada ultrasona girdi cinsiyetini biliyoruz sen bak ben sana doğru olup olmadığını yazarım

Çokkkk merak ettım bana da bakabılırmısın
ben 14 .07.1979,eŞım 09.03.1979 doĞumlu
son adet tarıhım:05.04.2009
teŞekkÜr ederım

sevil_83 madem böle bi iddaa attın ortaya bukadar insan istediğin bilgileri verdi.sen nerdesin cvplamıcaksan niye konu açıyosun.saygılı ol lütfen

sevil_83 madem böle bi iddaa attın ortaya bukadar insan istediğin bilgileri verdi.sen nerdesin cvplamıcaksan niye konu açıyosun.saygılı ol lütfen

arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz, sevili tanımıyorum ama elinden geldiğince bu konuda yardımcı oluyor ister ciddiye alın isterseniz eğlence amaçlı yada meraktan baktırın.Müsait olunca gelir sanırım sorularınızı cevaplar.Ayrıca mecbur değilki burada hergün herkese cvp vermeye! Bence yargılamadan önce biraz daha sabırlı olup beklemek lazım

Shine... sen mi bakıyorsun bunaaa :))

ben: 18.05.1980
eşim: 01.01.1971
son adet tarihim: 27 nisan 2009

nedir bizim meleğin cinsiyeti?

Shine... sen mi bakıyorsun bunaaa :))

ben: 18.05.1980
eşim: 01.01.1971
son adet tarihim: 27 nisan 2009

nedir bizim meleğin cinsiyeti?

yok canm ben bakmıyorum da ögrendiğim kadarıyla bakıverdim :)

2009 da enson sen yenilemişin canm yani cinsiyeti kız tabi herseyi allah bilir bu bir ihtimal.

arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz, sevili tanımıyorum ama elinden geldiğince bu konuda yardımcı oluyor ister ciddiye alın isterseniz eğlence amaçlı yada meraktan baktırın.Müsait olunca gelir sanırım sorularınızı cevaplar.Ayrıca mecbur değilki burada hergün herkese cvp vermeye! Bence yargılamadan önce biraz daha sabırlı olup beklemek lazım

konu açıyosa cvp vermeyede mecbur hanfendiyasakkelime

konu açıyosa cvp vermeyede mecbur hanfendiyasakkelime

o bakımdan haklısın ama benim demek istediğim belki işi vardır belki bişey olmuştur ondan gelemiyordur. Aslında elindeki takvim yada her neyse burada bizimle paylaşsa herkes kendisi denese baksa bence onuda çok meşgul etmemiş oluruz.

sevil cim bu hesaplamanın nasıl olduğunu bize de söyler misin şuan da hamilemiyim b ilmiyorum ama bu aylarda hayırlısı ile bekliyorum ben de daha sonra bakarım

kızlarrrr ben yaklaşık 1 ay önce bilgilerimi paylaşmıştımmm 22/10/1982 benim doğum tarihim 10/11/1978 eşimin doğum tarihi ve SAT 12 Şubat 2009 bu bilgiler ışığında burda KIZ denmiştiiii veeee sonuca gelioomm kızım oluyoooooooo hihoyyyt belli olunca haber ver demiştin ya bacı yazdım işteeee
ay bide sorması ayıp ileri tarihe bakabiliyonuz mu merak ettim yani doğum tarihleri malum aynı ama SAT Kasım 2010 olsa mesela cinsiyet yönünde bi tahmin olurmu
ya şöyle ki bu benim ilkkk bebişkomm ve cinsiyet tabikide çok önemli diildi ama çok fazla çocuk duşunmediğim için bi heves ikincide erkek olsun bari diyom arasını fazla açmadan kasım 2010 da hamile kalsam mesela kısmet olursa tabi acaba tutarmı :uhm:

kızlarrrr ben yaklaşık 1 ay önce bilgilerimi paylaşmıştımmm 22/10/1982 benim doğum tarihim 10/11/1978 eşimin doğum tarihi ve SAT 12 Şubat 2009 bu bilgiler ışığında burda KIZ denmiştiiii veeee sonuca gelioomm kızım oluyoooooooo hihoyyyt belli olunca haber ver demiştin ya bacı yazdım işteeee
ay bide sorması ayıp ileri tarihe bakabiliyonuz mu merak ettim yani doğum tarihleri malum aynı ama SAT Kasım 2010 olsa mesela cinsiyet yönünde bi tahmin olurmu
ya şöyle ki bu benim ilkkk bebişkomm ve cinsiyet tabikide çok önemli diildi ama çok fazla çocuk duşunmediğim için bi heves ikincide erkek olsun bari diyom arasını fazla açmadan kasım 2010 da hamile kalsam mesela kısmet olursa tabi acaba tutarmı :uhm:

Valla canım sen önce hayırlısı ile doğum yap , sonra bu kadar erken 2.yi düşünmezsin emin ol, hem 2 yıldan önce vücut kendini toparlayamazmış. Arka arkaya sık doğum yapanlarda erken kemik erimesi ,dişlerde sorun saç dökülmesi gibi bir çok şey olabiliyor yazık değilmi canına ve küçük bebeğine.Tam anneye ihtiyacı olduğunda sen 2. bebekle ilgilenmeye başlayacaksın hepiniz için çok zor olur.Yinede sen bilirsin tabiiki allah gönlüne göre versin

En son 2009 da sen yenilemişin eşin 2010 da yenileyecek eger tutarsa kız olacak canım.
Hersey allahtan tabi allah bilir de buda bir ihtimal :)

slm shine...sanırım sende bakıyosun cnm valla ilgimi çekti bu konu ne yalan söyleyim bana da bakarsan çoook sevinirim cnm...
benim doğum tarihim 23.09.1983
eşimin20.03.1979
sat:18.04.2009 şimdiden teşekkürler...a.s.

Back