• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyeti içine doğup da doğru çıkan var mı?

cornelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
41
12
3
Arkadaşlar merhaba. Henüz 6+2'yim. Biliyorum cinsiyeti öğrenmeye daha çok var. Benim icin sağlıklı olması yeterli ama içimden bir ses sürekli kız olduğunu söylüyor. Daha hamile kalmadan önce de rüyama kız çocuğu giriyordu. Benim annemin de 2 gebeliğinde de içine doğan cinsiyet çıkmış. Belki saçma gelenler olabilir aramızda ama ne bileyim 6. hissim de yüksektir benim bu arada yengeç burcuyum 😄 var mı böyle içine doğup da doğru cıkan?

Ben de kız istiyordum ama hep içime erkek doğdu. Çok oğlan anası hissi geldi nedense. Erkek oldu sonra :)

Ben de kız istiyordum ama hep içime erkek doğdu. Çok oğlan anası hissi geldi nedense. Erkek oldu sonra :)
Allah bağışlasın yavrunuzu ☺️ hamilelikten önce benim oğlum olacak diye bir his vardı. Hamile kaldığımı ögrenir ögrenmez kız hissetmeye başladım. Sonuç ne olursa olsun haklı cıkıcam gibi 😄 erkek olursa da zaten önceden erkek diyordum der geçerim heralde 😄

Henüz hiç bir şey düşünmemişken birden bire erkek olacak demiştim. İçim hep kız bebeğe özensede erkek olduğundan emindim. Şimdi oğlumu bekliyorum anneler hisseder 🫶🏻

Henüz hiç bir şey düşünmemişken birden bire erkek olacak demiştim. İçim hep kız bebeğe özensede erkek olduğundan
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️ benim annem de hep öyle der. Bakalım ne olacak. En önemlisi sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏🏻

Test yapacağım günün sabahı görmüştüm önüme pembe cevap kağıdı koymuşlardı sonra kalkıp ilk idrarla test yapıp kızımı öğrenmiştim 😍 ahh zaman çabuk geçiyorsunnnnn

Bemim içime kız doğuyor erkek hamileliği yaşadım çok farklı. 1 haftaya test yaptıracağım 10. Haftam. Bakalım orada çıkar

Arkadaşlar merhaba. Henüz 6+2'yim. Biliyorum cinsiyeti öğrenmeye daha çok var. Benim icin sağlıklı olması yeterli ama içimden bir ses sürekli kız olduğunu söylüyor. Daha hamile kalmadan önce de rüyama kız çocuğu giriyordu. Benim annemin de 2 gebeliğinde de içine doğan cinsiyet çıkmış. Belki saçma gelenler olabilir aramızda ama ne bileyim 6. hissim de yüksektir benim bu arada yengeç burcuyum 😄 var mı böyle içine doğup da doğru cıkan?
Ben ilişki oldu bittikten sonra bu ilişkide tuttu dedim hemde erkek bebek oldu dedim (tamamen his hiçbir bilimsel kaynağı yok 😁) ultrasonda doktorun dediği tarihi geriye saydığımızda o ilişkimgününe denk geliyordu sonra da erkek bebek oldu zaten

Kız hissediyordum, kiz oldu 😁

Kiz istiyordum ama icimde hep erkek olacagi hissi vardi. Cevremde hamileligimi duyan herkes garip sekilde erkek olacak dedi ve gercekten oglum olacak.

Benim içime erkek doğuyordu rüyamda erkek bebek görüyordum. Kalbimdeyse kız vardı. Kızım olacak 🐣

Bende erkek hissediyorum ama rüyamda bir gece kız bir gece erkek doguruyorum kafam allak bulak oldu🤔🤭

Ben her şeyi pembe aldım, dalga geçtiler umrumda değil pembe giyer erkektw olursa dedim. Kızım olacak. Birde rüya görmüştüm çok öncesinde kulağıma ezan okuyup seninn kızının adı bu diye seslenmişti birisi.

Kızlar herkesin mesajını tek tek alıntılayamadim toplu yazıyorum😅 ama tek değilmişim gördüğüm kadarıyla ve çoğunuz da hissedilenin cıktigini yazmışsınız ☺️ bakalım benim sonucum ne olacak... Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, bebeğini bekleyenler de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah 🤲🏻 umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz 🙏🏻

Ben de en başından beri hep kız olacağını hissediyordum, öyle de oldu hiç şaşırmadım☺️ erkek demeyeceğinden emindim sanki😅

Ben hep erkek hissettim ilk bebeğimi de bu ikinci bebeğimi de ve yanılmadım. Anneler hisseder de tabii bunun bilimsel bir dayanağı yok sonuçta 😄

Benim 17 haftaya kadar kız dediler. Eve gelip eşime diyordum ki hayır kız değil ben erkek hissediyorım bak görürsün diyordum. 17.haftada erkek dediler. Şok olmakl birlikte bak dedim ben hissediyordum zaten 🫠

Back