- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
Arkadaşım ben emzirdim işe başlayınca sağdım verdim hiç problem olmadı. sütün kesilmez kesilse benimki kesilirdi gün geldi 7-8 saat sağmadığım oldu senin dikkat edeceğin beslenmen birde sağmadan asla vazgeçme ben burada okuduğum senin gibi çok arkadaşım var .Yaşına kadar sadece sağarak veren arkadaşlar var .Gönlünü ferah tut bir tavsiyede sana kafana takma o zaman da süt azalıyor.İyi akşamlar.
canım ben de 6 ay sagarak verdim ama hep ara ara meme de tuttum
duzenli ve sık sık sagarsan sutun kesilmez ama yine de bebek emmesi gibi performans bekleme
titiz davranıp 2 yasına kadar sagarak sut verenlerin hikayelerini okudum burdan ben de ve bana da cok moral olmustu o zaman
bebegini memene alıstırmaya bak ama olmazsa da bil ki sagarak da en az 1 yıl verebilirsin(gunde en az 6-7 defa sagmaya devam edersen)
benım bebegım de biberona alıstı benı emmıyor. Silıkon meme ucu aldım blberon zannedip onu emiyor ama sut az gelmeye baslayınca sınırlenıyor. Ama Olsun sagmaktan kurtulurum belkı. Denemenı tavslye ederım.
Bende sağarak verdim..Hatta şu anda da sağıyorum..Bebeğim nerdeyse bir yaşında
ben bebeğim doğduğundan beri sağıp veriyorum. ilk zamanlar sütüm azdı düzenli sağdıktan sonra çoğaldı bebeğim 7 aylık oldu gündüzleri sağıyorum geceleride emzirmeye başladım.
Düzenli sağarsan kesilmez
Bende sağarak verdim..Hatta şu anda da sağıyorum..Bebeğim nerdeyse bir yaşında
Canım bende 3.5 aydır sağıyorum.Bebeğim 3 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım.Ve elektirikli göğüs pompası aldım gayette memnunum.Gündüzleri 8 saat sağamadığım halde azalma yok.Şu ara var o da oruçluyum o sebeple.Sabah ve akşam olmak üzere sağıyorum gece emiyor zaten saat 17.30dan sonra hep emiyor beni.Biberona alıştı memeden kesilir diye korktum ama çok şükür ki kesilmedi.Bol bol su içmeye çalış.Yorgunluk ve stresten uzak dur.Eğer sen evdeysen kendini emzirmeye çalış.Uykusunda felan kaldır sürekli ver göğsünü.Sağlıkla büyüt bebeğini..
sütün sağmayla yetiyor mu. bende sağıyorum 2 aylık bebeğim şimdi yetiyor da ileri de de yeter mi acaba.
birde bebekleriniz hırçın mı. emmek onlar için sadece karın doyurmak değil ya sevgiyi de o şekilde alıyorlar. emmedikleri için bunun bi eksikliği olur mu acaba.[/QUO
Benim bebeğim doğduğunda göğsmü hiç tutmadı...Günlerce uğraştım..Emer gibi yapıyodu...Dr agittik çok kilo kaybetmiş mama ver deyince çok üzüldüm..Hep sütümle beslemeyi hayal etmiştim bebeğimi...Sağmaya başladım...Fazla fazla yetti,hatta dolaba yedekledim hep....İlk üç ay bu şekilde devam ettik...Sonra ne olduysa sol göğsümü emmeye başladı...Bu çok büyük bi rahatlık tı enim için..Sağılmış süt yoksa hemen emziriyodum...Sağı 10. ayda tuttu:)) ...11. ayda da göğsümü ısırınca kanadı ve o gün bugündür emmiyo...Gene sağıyorum...Hep sağdığım göğsümden daha çok süt geliyo...Yani sağmakla azalmıyo kesinlikle...Ama bir gerçek var ki emzirmek kadar kolayı yok...Sürekli emmesi için zorlayın...Sağmak çok ama çok zor....Şimdi başındasınız,sonraları da süt yetiyo ama vakit anlamında çok sıkıntı....
kızlar bebişim küvezde biberona alıştığı için maalsef sağarak veriyorum elektrikli pompa ilec sağıyorum...mutlaka günde bikaç kez göğsümü veriyorum ama bazen çok güzel tutuyo ama 5 dk geçmiyo bazen de hiç almıyo...böyle sağarak sütüm gidecek diye korkuyorum dr bebek hiç emmezse uyarı gitmez sadece pompayla sütün biter deddi(((((((((((( napcam sizler kaç ay sağabildiniz sütünüz kesildi mi? pompa kullanan arkadaşlar bebişim şu an 46 günlük
benım kızım 10 aylık ve 3. ayımızdan beri çalıştığım için sağarak veriyorum. hiç emmedi. sadece önemli olan saatlerine dikkat et hiç kaçırma. gece gündüz sağmadan bırakma.
Canım bende 3.5 aydır sağıyorum.Bebeğim 3 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım.Ve elektirikli göğüs pompası aldım gayette memnunum.Gündüzleri 8 saat sağamadığım halde azalma yok.Şu ara var o da oruçluyum o sebeple.Sabah ve akşam olmak üzere sağıyorum gece emiyor zaten saat 17.30dan sonra hep emiyor beni.Biberona alıştı memeden kesilir diye korktum ama çok şükür ki kesilmedi.Bol bol su içmeye çalış.Yorgunluk ve stresten uzak dur.Eğer sen evdeysen kendini emzirmeye çalış.Uykusunda felan kaldır sürekli ver göğsünü.Sağlıkla büyüt bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?