- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
-
- Konu Sahibi Handandandan
Karşı komsum ilk oğlunu üroloji uzmanına yaptirdi, memnun kalmadı...2 oğlunu fenni sunnetciye yaptırdı,,daha çok memnun kaldım dedi, bende tecrübe konuşuyor diye düşündüm..Cocuk doktoruna götürün olmazsa cocuk cerrahina, en azindan içiniz rahatlar. Neden fenni sünnetçi tercih ettiniz ki?
Cahil cesareti diyeceğim ama cahil değilim..cesaretinize hayret ettim.
O kadar mor olmaması lazim. Doktora gösterin bi sizinde içiniz rahat olsun.Resim atmak olur mu bilmiyorum ki, patlıcan moru bildiğiniz.
Aynı durumu yasiyiruy b begimimin pipisi hem mor hem gömük yapışma ve iş actilar Dr rengine birşey demedi sizde durum nedir ne olur olumlu birşey yazınBabasi il dışında...
3 hafta oldu hala morun tonu bile değişmedi, biraz açılsa dert etmeyecektim.
Yanıt için teşekkür ederim asıl sorunum arkadaşla aynı pipisi yapıştı sonra doktor ayırdı,pipisi etin içine kaçıyor duzeltiyorum sonra yine aynı oluyor arkadaş ne yaptı acaba çok merak ediyorum düzeldi mi erkek annesi olmak çok zormuş yaÇocukların bunyesi ile de alakalidir. Bence panik yapmayin. Kimi bi yere minik degse eti morarir gibi. Doktor anirmallik gorse eminim mudahele ederdi. Ama endiseleniyorsaniz drunuzu tekrar gorun.
Merhaba bebeğinizin pipisi düzeldimi hala içeri giriyor mu özel mesaj kısmı kapalı size ulaşamadım yazarsanız sevinirimCahil cesareti diyeceğim ama cahil değilim..
Hala içerde..doktora götürdüm normal dedi, bir sıkıntı yokmuş, 2 yasinda düzelirmisMerhaba bebeğinizin pipisi düzeldimi hala içeri giriyor mu özel mesaj kısmı kapalı size ulaşamadım yazarsanız sevinirim
İnşallah özel msj kısmını acsaniz resim atardım bebeğin aynı mı diyeHala içerde..doktora götürdüm normal dedi, bir sıkıntı yokmuş, 2 yasinda düzelirmis
Nereden açılıyorİnşallah özel msj kısmını acsaniz resim atardım bebeğin aynı mı diye
Kendi ismine tıkla kişisel bilgiler kısmındanNereden açılıyor
Nereden açılıyor
Allah korusun yaaaHanimlar biliyorum yeri bura değil ama az önce psikolojim bozuldu..
Bebeğimi 3 hafta önce (2 aylik iken) sünnet ettirdim.
Sünnetten önce 2 cm olan pipisi sünnetten sonra kısa kaldı, şu anda ancak 0.5 cm dir.
Birde sünnetten önce cilt rengi beyaz renk (bebeğim beyaz tenli) olan pipi ucu hala mor.
Az önce internette bunları araştırırken hatalı sünnet (penis kangreni, sünnet sonrasi gömülü penis) olabileceğini okudum...gerçekten öyle olabilir mi?
Sizce normal mi?
Yarın doktora götüreceğim bu arada