Bebeğini öperek öldürdü!!

Kizlar bu virüs aslinda normal insanlarda da tehlikeli... bulasabiliyor olmasi cok kotu ben ucuk oldugumda herseyi ayiririm. Birde arastirdigim bir seye gore uçuk göze bulaşırda kör olabiliyormuşşun ordada yayilip gormeni engelliyormuş dikkatli olmak lazim ucukluyken elleri oraya dokundurmamali surekli yikamaliyiz allah korusun...

Benimkini babası öpünce pek hoşnut olmuyor sakalları batıyor istemiyor pek öpülmeyi sakal olunca ama gel gelelim kayınvalideye anlatanıyoruz öpmesin mi oğlum sevmesin mi oğlum die saçma sapan çıkışlarda bulunuyor sonra. Güya yavrumu çok düşünüyorlar! Bencillik başka bişey deil. Kafasını öp ensesini öp elini öp öpeceksen sevmiyor işte çocuk besbelli hala olay yapıyor. Senin Pek kıymetli oğlunun sakalları benim pek kıymetli oğlumun pamuk yanaklarını zımparalıyor dicem o olcak bi gün -.-

cok üzücü
bende bebekleri öpmem sevmem dikkat etmek gerek..

Aman Yarabbi..vaadesi o kadarmıs demekki o bebeğinde

Ya şimdi benim bebeğimi öpen birine nasıl öpme diyebilirim ki.. Bunu çok düşünüyorum ilerisi için.. Hiç hoşlanmam ben bebeklerin öpülmesinden..

bu haberi okuduğumdan beri ben de bunu dert ediyorum..
etrafımızda okadar lüzumsuz insan var ki, nasıl önleyeceğim bilmiyorum
ben bebeimin yanındayken öpmeyin! demeye çeknmem sanırım çünkü kim gücenirse gücensin o benim korumama muhtaç
ama ben görmeden Allaha emanet

gözümüzden ayırmamak gerekiyor herhalde .
şapur şupur tükrüğe boğacak okadar çok insan var ki etrafımdaa.. nasıl başedeceğim ben de düşünüyorum
şu öpmeyin yazılı önlüklerden alacağım bolca
birde eşimle anlaştık öyle düşüncesiz birine denk gelince eşim öpecek bende öpme diyorum bebek öpülmez diye uyaracağım :) böylece önceden önüne geçmiş olacağız.bu da okuma yazma bilmeyenler için:)

Benim çevrem bilir zaten benim böyle şeylerden hoşlanmadığımı, nişanlımın ailesine de şimdiden bunu aşılamaya başlayacağım. İşte şöyle şöyle yapıyorlar hiç hoşlanmam, nefret ederim tarzında..

Güzel taktik, ben de en azından 40ı cıkana kadar cocugu kimselere gostermeyip premature dogdu yasak diye yalan soylemeyi dusunuyorum napalim artik

Bende uçuk var şu an eşime de bulaşmış mesela bugün onda da çıkmış uçuk

Bu haberi eşime okudum, o bile olur mu canım öyle şey ben bebeğimi öpemeyecek miyim diyor. Çok sinir oldum şu anda. Eşim bile kendi bebeği için bunu düşünemiyorsa çevre akraba konu komşu nasıl neden düşünsün. Bizim kültüre çok ters bebeklerin öpülmemesi. Beni yoğun bir mücadele bekliyor sanırım.

Eve gelen birinin ellerini yıkamadan bebeğe yaklaşmasını asla istemem. Kaldı ki bebeğimin öpülmesini asla asla asla istemem. Gel de bunları anlatabil. Nasıl olacak bu? Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…