bebeğini kerehat vaktinde yanii kindi kerahatinde uyutan varmı arkadaşlar

goncagul_ce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
808
8
118
44
İstanbul
ben kızımı iki kere 2 saat uyutuyorum ikindi vakti kerehate denk geliyo kerehat vakti uyumak zararlıdır hem dinen hem biilimsel olarak.ama içim hiç rahat degil zararı olurmu bebek uyuması lazım..

valla ben yazdıklarından bişey anladıysam arap olayım.
o vakitte uyumak niye zararlı?? ve o bi bebek: bebeğin uyuduğu vakit zararlı mı olurmuş???

ben anlamadım: anlayan beri gelsin. :26:

ben kızımı iki kere 2 saat uyutuyorum ikindi vakti kerehate denk geliyo kerehat vakti uyumak zararlıdır hem dinen hem biilimsel olarak.ama içim hiç rahat degil zararı olurmu bebek uyuması lazım..

pess yanii bırak bebek uyusun yaaa...:68: Birşey olmaz ne olacak..
Birşey olanı duydun mu ki bugüne kadar?

Sen uyuma sana birşey demem..

Ayrıca affına sığınarak şunu sorayım sana:
Herşeyi tam yapıyor musun dinen acaba?
Yani herşeyin tam da birtek bebeğin uyku saatlerini mi dine göre ayarlaman kaldı?
Bırak o da eksik olsun..
Bebek o ya bebekk...
Uyuyacak büyüyecek..
yazık bebeğe..uykusu geliyor ama uyanık mı tutuluyor garibim?:26:

Son düzenleme:
valla ben yazdıklarından bişey anladıysam arap olayım.
o vakitte uyumak niye zararlı?? ve o bi bebek: bebeğin uyuduğu vakit zararlı mı olurmuş???

ben anlamadım: anlayan beri gelsin. :26:

ikindi ile akşam ezanı arasında uyumak dinde pek hoş sayılmaz ben de duydum ama ne derece doğru bilemem..
Bilimsel olarak fikrim yok..

tabii bebeklerin ve çocukların uyku düzeninin buna göre ayarlanması bana ters..
benim de bebeğim var..İstediği saatte uyur.yazık günah

pess yanii bırak bebek uyusun yaaa...:68:

Sen kendin uyuma o saatlerde zararlıysa dinen ..

Ayrıca affına sığınarak şunu sorayım sana:
Herşeyi tam yapıyor musun dinen acaba?
Yani herşeyin tam da birtek bebeğin uyku saatlerini mi dine göre ayarlaman kaldı?
Bırak o da eksik olsun..
Bebek o ya bebekk...
Uyuyacak büyüyecek..
yazık bebeğe..uykusu geliyor ama uyanık mı tutuluyor garibim?:26:
neden tepki verdiniz anlamadım dini mesele olarak algıladınız galiba..internette araştırdım o saatlerde güneşin ışınlarını uyanık olup beynin algılaması lazımmış uyuldugu takdirde sersemlik başagrısı yapabiliyomuş..bebegimi uyutuyorum zaten sadece merak ettim buna dikkat eden varmı diye...dinimi yasayıp yasamamam bana kalmış...

neden tepki verdiniz anlamadım dini mesele olarak algıladınız galiba..internette araştırdım o saatlerde güneşin ışınlarını uyanık olup beynin algılaması lazımmış uyuldugu takdirde sersemlik başagrısı yapabiliyomuş..bebegimi uyutuyorum zaten sadece merak ettim buna dikkat eden varmı diye...dinimi yasayıp yasamamam bana kalmış...

tepki olarak yazmadım sadece şaşırdım ve de affına sığınarak soruyorum..diye de belirttim zaten yanlış anlaşılma olmaması için..
Olayı dine getirmek değildi amacım tabii ki dini yaşamak herkesin kendi tercihi..
ama sen ..dinen zararlı ...şeklinde yazınca ben de bu şekilde bir yorum yaptım..
fakat dediğim gibi ben de duydum dinen hoş olmadığını bu saatlerde uyumanın..
Ancak bebeklerin uyku saatlerinde buna dikkat edilmesi bana yanlış geldi sadece..
neyse.. bence yine de bırakın bebek uyusun uykusu gelince..

Son düzenleme:

meraba canım.bende buna dikkat etmeye çalışıyorum ma çok mümkün olmuyo.ben kendim yattığım zaman o saatlerde baş ağrısıyla kalkıyorum mesela.şimdi artık ezan saatleri uzayınca tam keraat vaktinde uymuyo oğlum.o zamalar uyudğunda hep ağlayarak uyanıyodu bi süre sakinleşmiyodu.Peygamber EfendimİZin bi hadisi vardı bu konuda.(affınıza sığınarak yazıyorum)'keraat vaktinde uyuyup uyananın aklı yerindeyse şükretsin' yalnış hatırlamıyorsam böyleydi.birde bilimsel olarak güneş ışınlarının etkisinden dolayıda zararlı.ama canım bebekleri engellemek pek mümkün olmuyo.akşam uykuları şaşıyo bu defa...

meraba canım.bende buna dikkat etmeye çalışıyorum ma çok mümkün olmuyo.ben kendim yattığım zaman o saatlerde baş ağrısıyla kalkıyorum mesela.şimdi artık ezan saatleri uzayınca tam keraat vaktinde uymuyo oğlum.o zamalar uyudğunda hep ağlayarak uyanıyodu bi süre sakinleşmiyodu.Peygamber EfendimİZin bi hadisi vardı bu konuda.(affınıza sığınarak yazıyorum)'keraat vaktinde uyuyup uyananın aklı yerindeyse şükretsin' yalnış hatırlamıyorsam böyleydi.birde bilimsel olarak güneş ışınlarının etkisinden dolayıda zararlı.ama canım bebekleri engellemek pek mümkün olmuyo.akşam uykuları şaşıyo bu defa...

sana katılıyorum canım

Back
X