- 27 Şubat 2017
- 29
- 9
- 32
- Konu Sahibi Akillisarisin
polikistik over hastası olarak galiba hamile kalamayacağım diye düşünürken harika bir doktorla tanıştık.sana tüp bebek yapmayacağım eşinin spermlerinde de sende de sorun yok bir ilaç vereceğim ve 6 ay içinde hamile kalacaksın dedi..ve dediği gibi 3. ayımızda hayatımızın en güzel haberini aldık.. hiç ümidim olmayarak yaptığım testte hamile olduğumu gördük ..
kocam da ben de bizi teselli edecek tek şeyin yeni bir bebek olduğunu düşünüyorduk..
sezeryandan 15 20 gün sonra kanamam biraz azalınca jinekolga gittim ve sezeryan yaptırdığım için biraz kızdı hadi yapışma olduysa, tüplerde tıkanıklık olduysa dedi.. daha önce polikistik over tedavisi ile hamile kalmıştım ne zaman tekrar hamile kalabilirim diye sordugumda şimdi muayene etmek anlamsız kilo verip , bebeğinin otopsi sonuçlarını ve gen testi sonuçlarını alıp gel dedi ... var gücümle anne olmak için zayıflıyorum otopsi sonuçlarını büyük üzüntüyle bekliyoruz.. ve bir an evvel jinekolojik muayeneye gidip aydınlanmak istiyorum...
sezeryan sonrası kısa sürede hamile kalan arkadaslardan tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum...
- 26. haftamızda bebeğimizin kalbinde aşırı parlaklık , kemiklerinin bazısının 20.haftada bazısının 22. bazısının 19.haftada kalması sebebiyle karnımda bebeğimin kalbinin durdurmak zorunda kaldılar.. ikili testimiz kötü çıkınca cvs yaptırdık hiç bir sorun yoktu... organ taramasına büyük bir mutluluk ve heyecanla gittik başta akondroplazi olabilir dediler.. doktor doktor gezdik kimisi sen az yemişsin çocuk büyümemiş dedi..yedim yedim yine gittim.. en son malesef acı gerçekle karşı karşıya geldik bebeğimizin kalbi de hastaydı.. 1 hafta boyunca aldıracağımız kesinleşip üniversite randevusunu bekledik ve karnımdaki bebeği öldüreceğimi bile bile geçti o günlerim. daha önce hareket etsin diye kendimi üzerken şimdi her hareketinde ağlıyordum...üniversite hastanesinde bebeğin kalbine bakan profesör 15.000 gebeye bakmışımdır kalbini böyle gördüğüm 3.bebek dedi.. diğerleri doğurdu ama kemikleri hasta değildi dedi..
40 gün önce heyet kararı ile bebeğimizin alınmasına karar verildi.. gözümün önünde kalbini durdurdular kızımın..
kocam da ben de bizi teselli edecek tek şeyin yeni bir bebek olduğunu düşünüyorduk..
sezeryandan 15 20 gün sonra kanamam biraz azalınca jinekolga gittim ve sezeryan yaptırdığım için biraz kızdı hadi yapışma olduysa, tüplerde tıkanıklık olduysa dedi.. daha önce polikistik over tedavisi ile hamile kalmıştım ne zaman tekrar hamile kalabilirim diye sordugumda şimdi muayene etmek anlamsız kilo verip , bebeğinin otopsi sonuçlarını ve gen testi sonuçlarını alıp gel dedi ... var gücümle anne olmak için zayıflıyorum otopsi sonuçlarını büyük üzüntüyle bekliyoruz.. ve bir an evvel jinekolojik muayeneye gidip aydınlanmak istiyorum...
sezeryan sonrası kısa sürede hamile kalan arkadaslardan tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum...