• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini Baştan Beri Mama İle besleyenler!!Sık Hastalanıyorlar Mı?

kızlar bu kadar problem yapmayın.süt yoksa yada azsa mamayla besleyeceksiniz tabi.
aç bırakmaktansa yada inek sütünü vermektense.kim ne diyorsa boşverin.
biz 14.5 aylık olduk.doğum yaptım sütün yetmiyor dediler.aç bu çocuk ondan ağlıyor dediler.
hatta benim nasıl sütüm vardı,fışkırıyordu, senin yok mu dediler.onun sütü yarıyor senin sütün yaramıyor dediler.
dedilerde dediler.ağlaya ağlaya emzirdim aylarca.ama 14.5 aylık olduk o diyenlere inat emzirdim.
kim ne demiş boşverin.arkadaşın dediği gibi hazır cevap olucaksınız az.bu laflara takılırsanız sütünüz çok etkilenir.
süt varsa var.yoksa mama verilir.ama ilk sayfada dediğim gibi anne sütü alan çocuklar daha çok rahatsızlanıyor diye saçma sapan bişey de yoktur.
bu lafım mamayı öne çıkaranlara..kimse size mama kötü demedi.mama çok kilo aldırıyorsa ozaman kimse anne sütü vermesin mama versin.
normal doğum yapmasın
ayrıca bu konu normal doğum mu sezeryan doğum mu olayına döndü.bende sezeryan olmuş biri olarak,sezeryan normalden daha iyi diyemem.
herşeyin normali neyse odur.olmasada diğeri tü kaka değildir.

Bebeğini emmediği için mama ile beslyen anneler anneler olmuştur.Lütfen bilgi verir misiniz,anne sütü almadığı için sık sık hastalanıyorlar mı?gazı çok oluyor mu,çok kusuyor mu?benim doğumdan sonra tedavi edilmesi gerekn bir hastalığım var,uzun süre emzirebileceğimi sanmıyorum ve çok endişeliyim.o yüzden mama konusunu size danışmak istedim

canım malesef ben de tedavi edilmesi gereken rahatsızlığımdan dolayı bebeğimi emziremiyorum, bebeğim neredeyse 40 günlük gazı da oluyor kusuyor da ama normal bebekler gibi, kendi kendimi avutuyorum tek mamayla beslenen benim meleğim değil diye :(( insan üzülüyor ama yapacak bişey yok onların bize ihtiyacı var bu yüzden bizim de iyileşmeye, çooook geçmiş olsun sana da...

Back