Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebeğini bakıcıya bırakan anneler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

srrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
75
0
36
Ankara
benim gibi bebeğini bakıcıya bırakan anneler, bakıcınız nasıl, neler istiyor ve nasıl davranıyorlar? bizim bakıcımız iyi gibi, ama her akıcıda artık bu bebek bana alıştı ben de aileye her dediğimi yaptırırım, her şeye naz yaparım gibi bir psikoloji var sanırım. ben kuzumu 9.5 aylıkken bıraktım ve bebeğim çok şükür uysal, öğünlerinde sorun çıkarmayan, pütürlü yiyen bir bebek buna rağmen bakıcı sanki hem ev düzeninde hem de bebekte bi sorun yokken aklınıza gelebilecek her ayrıntıda sanki kıskançlık yapıyor gibi geliyor bana ya da sorun çıkarmaya çalışıyor gibi. siz de nasıl, ne yapmalıyım nasıl davranayım???

valla canım ben hiçbir zaman bakıcıya çocuk bırakma taraftarı değilim üzüldüm de bebeğine

35 aylık bir oğlum var bende bakıcıya bırakıyorum
öyle büyük sorunlar yok çok şükür
ister kreşe ister bakıcıda olsun kesin bir kusur bulunur zaten
çünkü hiç kimse çocuğuna senin gibi bakamaz
eğer çok büyük sorunlar yoksa biraz gözardı edilmeli diye düşünüyorum ben (çocuğa iyi bakıyorsa tabi)
bende zamanında çok takıyordum ama alıştım sonrasında
senin bakıcının ne kıskançlığı var anlamadım açıkcası
niye kıskansın ki senin evin senin çocuğun sonuçta

35 aylık bir oğlum var bende bakıcıya bırakıyorum
öyle büyük sorunlar yok çok şükür
ister kreşe ister bakıcıda olsun kesin bir kusur bulunur zaten
çünkü hiç kimse çocuğuna senin gibi bakamaz
eğer çok büyük sorunlar yoksa biraz gözardı edilmeli diye düşünüyorum ben (çocuğa iyi bakıyorsa tabi)
bende zamanında çok takıyordum ama alıştım sonrasında
senin bakıcının ne kıskançlığı var anlamadım açıkcası
niye kıskansın ki senin evin senin çocuğun sonuçta

benden 2-3 yaş küçük bir kızı var, kızına yakın yaşta birinden maaş alma mı gücendiriyor bilemiyorum, biz elimizden geldiğince ona çok düzgün bir ortam sunuyoruz, evde yemek var, haftada bir ev temizleniyor, bebeğim dediğim gibi çok şükür ki yıldıracak bi bebek değil. ev tertemiz ve her geldiğinde derli toplu, böyle ortalık derli toplu olsa da benim önce dip bucağım temiz olacak diyor mesela, bi örnek sadece, hani söylemekle olmaz ama ben titiz ve düzenliyimdir, bunun gibi. ne var bunda denebilir ama hani hep kusur aramaya çalışma hareketleri.

benden 2-3 yaş küçük bir kızı var, kızına yakın yaşta birinden maaş alma mı gücendiriyor bilemiyorum, biz elimizden geldiğince ona çok düzgün bir ortam sunuyoruz, evde yemek var, haftada bir ev temizleniyor, bebeğim dediğim gibi çok şükür ki yıldıracak bi bebek değil. ev tertemiz ve her geldiğinde derli toplu, böyle ortalık derli toplu olsa da benim önce dip bucağım temiz olacak diyor mesela, bi örnek sadece, hani söylemekle olmaz ama ben titiz ve düzenliyimdir, bunun gibi. ne var bunda denebilir ama hani hep kusur aramaya çalışma hareketleri.

onun dip bucağı temiz olabilir ama senin değildir ona ne oluyor ki
orası senin evin sonuçta o sadece çalışan
öyle dediği zaman ozaman akşama kadar müsaitsiniz bir zahmet yapıverin bende ona göre size bir şeyler yaparım desen
yada senin evin dip bucak temiz olabilir ama benim olamaz bebeğim var çalışıyorum de
o evde sadece bebeğe bakmak için bulunduğunu anlaması lazım
diğer konu için bir şey diyemem malesef
kişilikle alakalı bir durum çünkü

onun dip bucağı temiz olabilir ama senin değildir ona ne oluyor ki
orası senin evin sonuçta o sadece çalışan
öyle dediği zaman ozaman akşama kadar müsaitsiniz bir zahmet yapıverin bende ona göre size bir şeyler yaparım desen
yada senin evin dip bucak temiz olabilir ama benim olamaz bebeğim var çalışıyorum de
o evde sadece bebeğe bakmak için bulunduğunu anlaması lazım
diğer konu için bir şey diyemem malesef
kişilikle alakalı bir durum çünkü

tşk ederim sağolun, benim dibim bucağım da derli toplu, sanırım akşama kadar sıkılıyor, yapacak ve vaktini dolu dolu geçirtecek bi durum yok ortada ona mı takıyor, işte bayadır ufak ufak bi şeyler söylüyor, ben de hani kızımın düzeni değişmedi diye çok fazla bi şey söylemiyorum ama sanki arttırıp devam edecekmiş gibi geliyor, bakıcıların baktıkları bebekleri, çocukları kullanıp saçma sapan her ağzına geleni söylemeye çalışmaları, kendi hayatlarında, ev düzenlerinde sahip olamadıkları şeyler olmasına rağmen ortamla ilgili binbir şekilde naz yapmaları çok çok üzücü, sanırım benim bunları daha tolere edebilir hale gelmem gerekiyor ama her zaman olmuyor ve arttırınca ben de bi gün her şeyi sıralayacağım gibi, umarım öyle olmaz...

benimde 3 yasında ve 14 aylık 2 oglum var ucretsız ızın aldım ben bakıyorum.ama artık bır bakıcı bulup işe baslamam gerek artık işe baslamakta ıstıyorum cok sıkıldım yasadıgım sehırde yalnızım kımsem yok o yuzden ewde hapis gibiyim.her işe ben kosuyorum hem cocuklar hem ew.ve senı anlamayan bir eş.bunaldıgımı soyleyınce kendı annesını onlların nasıl cocuk buyuttugunu ve her işe nasıl yetıstıklerını anlatır.anlatacak cok sey var ama bosverın.bunaldım ama suan bakıcıya alısmakta cok zor gelıyor.ıyı bırı olacakmı durust olacakmı.yuzune ıyı olup arkandan soylenen cok.parkta falan bakıcıların muhabbetını duyuyorum sahıt oluyorm sınır oluyorum.ıyılerde var tabı.ıns oyle bırıne rastlarım.tanıdık yok ınternetten ilan verdım oyle bulacagım bakıcı oda buyuk rısk.offf

benimde 3 yasında ve 14 aylık 2 oglum var ucretsız ızın aldım ben bakıyorum.ama artık bır bakıcı bulup işe baslamam gerek artık işe baslamakta ıstıyorum cok sıkıldım yasadıgım sehırde yalnızım kımsem yok o yuzden ewde hapis gibiyim.her işe ben kosuyorum hem cocuklar hem ew.ve senı anlamayan bir eş.bunaldıgımı soyleyınce kendı annesını onlların nasıl cocuk buyuttugunu ve her işe nasıl yetıstıklerını anlatır.anlatacak cok sey var ama bosverın.bunaldım ama suan bakıcıya alısmakta cok zor gelıyor.ıyı bırı olacakmı durust olacakmı.yuzune ıyı olup arkandan soylenen cok.parkta falan bakıcıların muhabbetını duyuyorum sahıt oluyorm sınır oluyorum.ıyılerde var tabı.ıns oyle bırıne rastlarım.tanıdık yok ınternetten ilan verdım oyle bulacagım bakıcı oda buyuk rısk.offf

allah kolaylık versin. çok iyi anlıyorum. evdesiniz sıkıntılarınız bambaşka çalışmanız lazım koca bir problem bakıcı problemi... iyi gibi başlasın diyosunuz sonra hiç ummadığınız şeyler çıkıyor, umarım her şey iyi olur.

allah kolaylık versin. çok iyi anlıyorum. evdesiniz sıkıntılarınız bambaşka çalışmanız lazım koca bir problem bakıcı problemi... iyi gibi başlasın diyosunuz sonra hiç ummadığınız şeyler çıkıyor, umarım her şey iyi olur.

bugun bırıyle anlaştım bakalım inş iyi cıkar.sans işi bırazda sanırım.

Back