Bebegini 22.haftadan sonra aldiran varmi

K kader889161 burda hic kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz. sizin gibi tek bacagi protez olan bir yakin arkadasim var kendisi daima guclu ve dimdik duran bir kadin olmasina ragmen ne kadar zorlu bir hayati olduguna defalarca sahit oldugum icin sizin bebegi aldirma konusunda yuzde yuz hakli buldum. vicdan yapilacak bir mesele bile degil. soyle bir sey var bebek tamamem saglikli bile olsa engelli bir bireyin cocuk buyutmesi cok cok zor. lutfen burada yok o da can gunah vs yazanlara kulaklarinizi tikayin. hayatinda engelli biriyle bir gun bile gecirmemis insanlarin soyleyeceklerinin gercek hayatta bir karsiligi yok. uzuldum durumunuza Allah dayanma gucu versin.

Tskr ederim evet cogu kisi beni haksiz buluyor Allahtan gelmis cekeceksin diyorlar. Yok Katil muamelesi yapiyorlar. Sanki ben isteyerek bu karari aliyorum. Gercekten zor bir karar her iki sey de zor olacak. Evet gec teshis konuldu . Dediginiz gibi engelli olup cocuga bakmak bellirli yasa kadar zaten zor ama engelli cocuk , normal insanlara bile zor geliyorken bana cocugun hakki var yasamaya fln filan diyorlar. Cocukla3 bence güzel bir cocukluk yasamayi hakkediyor. Dogar dogmaz Narkoss ameliyat hastaneleerde büyümeyi degil. Bile bile ayni yoldan gecmesine izin veremem vicdanim her iki kararda rahat degil ama obiri ömür boyu yasamaya Mahkum birakmak

Siz yine onun çekeceği acıları bildiğiniz için bu kararı alıyorsunuz bizim bir şey söylemeye hakkımız yok yarabbim size dayanma gücü versin

Siz yine onun çekeceği acıları bildiğiniz için bu kararı alıyorsunuz bizim bir şey söylemeye hakkımız yok yarabbim size dayanma gücü versin
Evet maalesef okadar üzüldüm agladim sonunda sancilandim kanamam geldi hastanedeyim suan. Ama bazilari anlamiyor neden sonlandirmak istedimi.
Türkiyede 24 haftays kadar aldirabiliniyor diye ama hepsi para istiyor . Bu durumu da kullaniyorlar. Engelli birinden engelii cocugu almak icin dünyanin parasini istiyorlar

Engelli olduğunda aldırmak yasal hak değil mi neden para istiyorlar ki çok saçma devlet hastanesi de almalı

Tabi ki para isteyecekler siz Almanya'da yaşıyorsunuz. Turkiye'de sosyal guvenceniz yoksa ucretsiz işlem yapmamalari gayet normal. Sosyal guvenceniz olsa bile ozel hastaneye giderseniz yine fark isteyeceklerdir.

Carsamba gunu randevunuz vardi ne oldu? Insallah sagliklidir, cok uzuldum. Bazen yanilabiliyorlar, umalim ki oyle olsun.
Bu arada bebegi aldirmayacaksiniz. Once igne ile bebegin hayati karninizdayken sonlandirilacak. Daha sonra suni sanci ile normal dogum yapacaksiniz. Kurtaj olmuyor 22 haftalik bebege diye biliyorum.

Tmm alsinlar para ama 10 bin euro ne ? Kimde bukadar var bende 500 euro bile yok . Onu demek istiyorum

Evet maalesef öyle oluyormus .. carsamba günü hic iyi haberler almadim zaten icime ata ata gece sancilandim kanamam oldu geceden beri hastanedeyim. Yok o doktor yapmam diOr obiri para istiyor yani caresiz kaldim

Su an Almanya'da misiniz? Turkiye'de 10bin euro istemrzler muhtemelen.
Boyle hassas bir konuyu burada sormayin. Kimse sizi ve cektiklerinizi anlamaz. Ustune ustluk bir de rencide ederler.
Her ne karar verirseniz uzulmeyin. Hayirlisi olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…