• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğine Yıldız anason verenler

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
436
176
53
29
Merhaba anneler. Bebeğine Yıldız anason veren var mı uyutmak için. Bu bitkiyle ilgili neler biliyorsunuz? İşe yarıyor mu zararı var mı nasıl demliyorsunuz. Bebeğim 13 aylik

Yuh ya oldu olacak rakı sofrasi kurun mezeler falan hazırlayın.anason diyor ya aloo uyuması için kicinizin keyfi için bebeklere anason verilmez oturup paşa paşa uyutmaya çalışacaksın uyumuyorsa da uyumayacak kafayı mı siyirdiniz arkadaşlar biraz kendinize gelin ya

Yuh ya oldu olacak rakı sofrasi kurun mezeler falan hazırlayın.anason diyor ya aloo uyuması için kicinizin keyfi için bebeklere anason verilmez oturup paşa paşa uyutmaya çalışacaksın uyumuyorsa da uyumayacak kafayı mı siyirdiniz arkadaşlar biraz kendinize gelin ya
anason çayı bebeklere veriliyor ama. o bizim bildiğimiz rakının saf anasonu değil

Evet biliyorum duymuştum ama bebek kaç aylık olursa olsun uyutmak için bu tarz şeyleri doğru bulmuyorum sırf kendi rahatı için bebeği dusunmeyenlere sinir oluyorum ondan dolayı patladım 🤣
ya aslında bu uyutmaktan ziyade bebeği rahatlatıyor kolay uyumasını sağlıyor. Gazının vs çıkartmasını sağlayınca bebek rahat uyuyor. Öyle vereyim pat uyutsun görevi yok bunun :D

Back