• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegine rezene cayi verenler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimde bebeğim 4,5 aylık.şu zamana kadar kullanmadığım gaz ilacı kalmadı..ağlaya ağlaya mahvolurdu yavrum..şu an sadece metsil veriyorum..rezene aldım ama hiç içiremedim en baştan beri..bi kez içti onuda kustu zaten çok kusuyor,şimdide yeni tatlar vermeye başladım hepten yabancılıyori,o da kaşıkla veriyorum biberonu ne ben ne bebeğim beceremiyoruz valla..
artık oyun oynamayı iyice öğrendi,oynatırken hırpalıyorum,bacaklarına,karnına masaj yapıyorum öyle öyle atıyor,eskisi gibi bunalmıyoruz şükür,çok da gazlı bi bebek...artık nerde saklıyo bu kadarını diyoruz valla:9:

en baştan beri kullandığım tüm gaz ilaçları(zinco,nurseharveys...) hiç fayda vermemişti hatta benim kızım onlarda daha çok zorlandı en sonunda milupanın rezene çayını aldım 30 cc ye 1 çay kaşığı dedi doktorumuz daha 2 aylıktı kullandığımızda. çok rahat ettik şu anda humana nın rezene çayını kullanıyoruz oda iyi geldi. hiç uyumayan kızım maşallah rahat uyumaya başladı rezeneden sonra.

benimde bebeğim 4,5 aylık.şu zamana kadar kullanmadığım gaz ilacı kalmadı..ağlaya ağlaya mahvolurdu yavrum..şu an sadece metsil veriyorum..rezene aldım ama hiç içiremedim en baştan beri..bi kez içti onuda kustu zaten çok kusuyor,şimdide yeni tatlar vermeye başladım hepten yabancılıyori,o da kaşıkla veriyorum biberonu ne ben ne bebeğim beceremiyoruz valla..
artık oyun oynamayı iyice öğrendi,oynatırken hırpalıyorum,bacaklarına,karnına masaj yapıyorum öyle öyle atıyor,eskisi gibi bunalmıyoruz şükür,çok da gazlı bi bebek...artık nerde saklıyo bu kadarını diyoruz valla:9:

karnina sicak su torbasi koymayi denedin mi cok ise yarar.. benimki bazan böleee birakir kendini :)

en baştan beri kullandığım tüm gaz ilaçları(zinco,nurseharveys...) hiç fayda vermemişti hatta benim kızım onlarda daha çok zorlandı en sonunda milupanın rezene çayını aldım 30 cc ye 1 çay kaşığı dedi doktorumuz daha 2 aylıktı kullandığımızda. çok rahat ettik şu anda humana nın rezene çayını kullanıyoruz oda iyi geldi. hiç uyumayan kızım maşallah rahat uyumaya başladı rezeneden sonra.

cok farkettimi gercekten?? nasildi nasil oldu ?? gece uykusu nasil?

cok farkettimi gercekten?? nasildi nasil oldu ?? gece uykusu nasil?

farketmez mi çok rahat ettik biz. başta ben karşı çıkmıştım önerilince ama doktorumda verebilirsin 60 mle kadar,hem rahat uyur hem sakinleşir dedikten sonra gönül rahatlığıyla kullanıyorum tabi 30 ml kullanıyorum ben. ama gaz sorunu kalmadı diyebilirim 2. aydan sonra,yani kullanmaya başladıktan sonra. denemenizi tavsiye ederim. ha birde ıhlamur yap demişti doktorum oda kabızlığa mükemmel çözm getirdi.

Back