Canim bizim doktorumuz Zinco Damla diye birsey verdi. Bitkisel icerikli birsey. bebek icince dereotu kokuyor resmen :)) Sabah oglen aksam 5 damla. Faysasi varmi emin degilim. Ama cisini biraz sivilastiriyor. Onun disinda geleneksel yontem kucagina al ve gazini cikar :))))) yada babaya teslim et ilgilensin :)))
kocaman opucukler sana
benimde 1hafta sonra 3ayını dolduracak bir oğlum var okadar gazlıki sancıdan resmen kıvranıyor ne denediysem olmuyor zinco denedim,nurs harveys kullanıyorum,metsil denedim,rezene anason çayı denedim olmuyor olmuyor olmuyor 3ayda atlatır diyolar ama oda yok galiba bizimki 6ayda geçirecek akşamları gazdan zorla uyutuyoruz çocuğu denemediğimiz yöntem kalmadı imama bile okuttuk yok hala aynı çıldırmamak elde değil çok üzülüyorum haline
benimde 1hafta sonra 3ayını dolduracak bir oğlum var okadar gazlıki sancıdan resmen kıvranıyor ne denediysem olmuyor zinco denedim,nurs harveys kullanıyorum,metsil denedim,rezene anason çayı denedim olmuyor olmuyor olmuyor 3ayda atlatır diyolar ama oda yok galiba bizimki 6ayda geçirecek akşamları gazdan zorla uyutuyoruz çocuğu denemediğimiz yöntem kalmadı imama bile okuttuk yok hala aynı çıldırmamak elde değil çok üzülüyorum haline
bir de [SUP]wınd salbe [/SUP]diye bir krem varmış karnına masaj yaparak sürülüyor pat pat atıyormuş gazları keşke bulabilsem.kullananlar çok memnun ama bulamadımm burda
Tr de yokmu? burda var ama kullanmadim hic..gaz icinmi o krem sadece? simdi arastirim nette..benim kizin gaz sorunu yok aslinda sadece ben gece daha iyi uyusun istiyorum birde cok geriniyor ve ses cikariyor kendini kasiyor onlar gitsin diye..
kız sen de:)) gazı yoksa daa ne gerinsin sanane ayol.gece emmek için kalkıyorsa iyi ya işte emip uyuyorsa hemen iyi yani.benim ikizlerin pek gazı olmamıştı ama durmadan emmek için kalkarlardı eğer o gece 4 kez kalktıysam çok şanslı hissederdim kendimi.bu bebeğimin kakası gelince gece bikaç saat ağlıyor ondan sıkıntılıyım..evet o krem gaz içinmiş eczneye sorduk ama adını bile duymadık demişler.internetten de alamadım.bu arada uyku için papatya çayı önerirler ama çok vermemek lazım
sonunda galiba çaresini buldum 4gündür sab simplex diye bi gaz ilacı var onu aldırdım eşime saatiyle veriyorum gece bile kalkıp düzenli veriyorum oğlum maşallah artık gazdan ağlamıyo pıtır pıtırçok şaşırdım çok mutluyum ya arkadaşlar tavsiye ediyorum kesinlikle denemeye değer eczanede sorduk 29 lira demişler eşim beni aradı fiyatı biraz yüksek diye biz fiyatında değiliz aslında nasılsa buda işe yaramaz onca şeye boş yere para verdik diye karasız kaldık almadan gelmiş bizim yavrucak babası eve gelince yine sancı krizine girince babası koşup aldı denemeye değer bir ümit diye herşeye verdik bunuda yapalım dedi evet sonunda oldu çok şükür oğlum baya baya belli şekilde daha rahat ama bu defada geçmişte kalan huysuzluğu ahlak edinmiş uyumadan önce rahat bi 15 dak kesintisiz ağlıyo onun için ne yapabilirm acaba salıncak,anakucağı,parkyatağı herşeyi var ama çok mızmız gazlı diye çok hırpalanmaya alıştı şimdide sanki onu istiyo sakin sakin uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?