• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğine mama+anne sütü verenler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nurceng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.040
141
173
Çankırı
Arkadaşlar benim oğlum 3 aylık oldu.Mama veriyorum anne sütü de alıyor .Kilosu az 5.350 oldu dün tarttırdım.Acaba günde toplam kaç ml içmeleri gerekiyo mamayı fazlada vermek istemiyorum verirsem hemen acıkmıyo sütüm dahada azalacak diye korkuyorum günde 4 - 5 kez 60 ml veriyorum mamayı.Acaba günde ne kadar içmeleri gerekir?mama kutularındaki mamaya göre ikisini beraber kullanınca ne kadar olmalı?Birde mama verdikten sonra kaç saat sonra acıkır acabaçünkü benim oğlum açlıktan pek ağlamıyor fazlamı veriyorum acaba?Benim gibi olan arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim.

ben kızımı emziriyorum,ve akşamları yatmadan mamada veriyordum,son 15 gündür mama almıyor,ben deniyorum ama almıyor,sanırım sütüm arttı,dün doktora götürdüğümde doktorumuz mama vermemiz gerekmediğini söyledi,artık vermicem.kızım 6,250gr olmuş:nazar:ne çokşişman nede zayıf bir bebek bana göre,böyleside iyi..mama verdiğim zamanlarda 120 veya 150 cc arasında veriyordum..

Başlarda benimde oğlum çok az kilo aldı.Drumuz mama takviyesi yapmamızı söyledi.günde 2 kez istediği kadar yesin dedi tabi o zaman 20 günlük idi ben 60 cc verdim.Sonra 1 aylık kontolde 10 günde 400 gr almıştı. 1ayını geçince günde 90ccmama verdim günde yine 2 kez.2. ayda oğlum 1.5 kilo almıştı drumuz mamaya gerek yok dedi.Şimdi çok istediği acıktığı zamnlar 90 yada 120cc veriyorum.Bende gece sütümü sağıp gündüz yetmezse veriyorumcokacimcoook

merhabalar benım kızım 4aylık son gunlerde sütüm yetmez oldu oda akşamları bende mamaya başladım aptamil kullanıyorum yatarken okadar

Back