KESİNLİKLE BENDE BU DÜŞÜNCEDEYDİM SANRM BÜYÜK KONUŞTUM BAŞIMA GELDİ ONLARIN HABERİ YOK BUNU İSTEYEN EŞİM BENDE İLK SAKİNLİKLE KARŞILADIM AMA İÇİME SİNMİYORValla isim kıtlığı varmış gibi anne baba adı diyorlar ya.. Sinir oluyorum.. Gerçekten çokk saçma.. Bizim sülalede aynı isimde olan çok o sebepten numaralandırılmışlar. Çok komikk yaaa çok hem deisimler demode.. Sülalede ton ton aynı isim... Mantık dışı valla.. Benim doğuracağım çocuğun adını koymakta başkasının hakkı değil yanii
Zor bir durum muhakkak. Mesela bizim oglumuzun adını esim koydu. Kücüklükten beri nerden aklındaysa oglumuz olursa adı Türkmen diyordu, bende kızımız olursa Masal koyacaktım. Oglumuz oldugunu öğrendiğimiz andan itibaren zaten adı hazırdı. Benim babaminda ilk torunu oldugundan -ve ne kadar baskı yaparsa yapsın 8 senedir torun beklediğinden:) - bir aksam ben Yiğidim diycem ona dedi esime, oda dedi baba oglumuzun adı Yiğit Türkmen o zaman diye, dedim hoop nooluyoruz bana sordunuz mu die ama beğendiğimden hosuma da gitti acikcası, öyle kaldı adı. Ama begenmeseydim hayatta izin vermezdim, kendi babam olsada.arada kalıyorum yaşıyor ilk torun olacak. eşimi kırmak istemiorum ama koymakda istemiyorum
ONLARIN HABERİ YOK HNÜZ ADI SEFA BENDE SEFA EYMEN DÜŞÜNDÜM AMA BİLMİYORUMkimse söylemeden kendi isteğimle kayınpederimin ismini koydum.ikinci isimde ekledim yanına büyüyünce hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullansın
İSMİ BEĞENMEYİ GEÇTİM BU TARZ ŞEYLERİ SEVMİYORUM.Ismi begenmedigin için mi kayinbaba ismi olduğu için mi istemiyorsun?
Ben koymadım koymam da.
çünkü saçma geliyor. soyu devam ettiğini mi gösteriyor ne yani...
beğenilmeyecek bir isim değil sizin istediğiniz hangi isimse onu başa ekleyin 2. isim olarak kullanın .tabi tercih yine sizindir .ONLARIN HABERİ YOK HNÜZ ADI SEFA BENDE SEFA EYMEN DÜŞÜNDÜM AMA BİLMİYORUM
BEN EYMEN İSTİYORDUM AMA 2.İSİM HEP SÖLENMİYOR SEFAEYMEN OLSA EYMEN HAVADA KALACAKbeğenilmeyecek bir isim değil sizin istediğiniz hangi isimse onu başa ekleyin 2. isim olarak kullanın .tabi tercih yine sizindir .
benim de rahmetli babamla rahmetli kayınbabam aynı isimdeler şuan 11 haftalığım inşallah oğlum olur bende koyarımBenim rahmetli babam ve kayinpederimin ismi ayni ben de oğluma o ismi verdim :)
benim de rahmetli babamla rahmetli kayınbabam aynı isimdeler şuan 11 haftalığım inşallah oğlum olur bende koyarım
Ben anne babalarin isimlerini koymam ama dede falan olablr hosuma gidersebebeğine kayınbabasının ismini katan varmı ?
AMİN canım MUHAMMED MUSTAFA inşallah sağlıkla gelir hayırlısını versin RABBİM .. Kızımız gelirse de adı GÜNEŞ olacak güneş gibi doğsun hanemize haftaya öğrenirim sanırjm cinsiyetini ve Rabbim dileyen herkese gönlündeki nasip eylesinAllah gönlüne göre versin hayırlısıyla canım. Sağlıkla kucağına al inşallah evladını :)
Hohoho erkek olsaydı koycaktım. Ama nasip olmadı :)bebeğine kayınbabasının ismini katan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?