senn bi taşta iki kuş olmuş :)Benim rahmetli babam ve kayinpederimin ismi ayni ben de oğluma o ismi verdim :)
bence ikisi güzel olmuş. Zaten biz de hep salih diyoruz. Siz de muhtemelen sefayi çok kullanmazsınız. Hurafe mi bilmem ama erkek çocuğuna sefa adını koyarsan peşine kız gelir, merve koyarsan da peşine erkek gelir derler :)ben hep eymen istiyordum kaynbabamn adı sefa eşimde isteynce sefa eymen olsamı dedimde pişman oldum sanki
ilk kez duydum :) ama eminimki bizde hep sefa derler ikinci isim pek kullanılmıyor. eymende öylece kalır :)bence ikisi güzel olmuş. Zaten biz de hep salih diyoruz. Siz de muhtemelen sefayi çok kullanmazsınız. Hurafe mi bilmem ama erkek çocuğuna sefa adını koyarsan peşine kız gelir, merve koyarsan da peşine erkek gelir derler :)
ilk kez duydum :) ama eminimki bizde hep sefa derler ikinci isim pek kullanılmıyor. eymende öylece kalır :)
henüz haberleri yok. ama eşimide kırmak istemiorum içimede sinmiyor arada kaldım
Ben nişanlıyken söylemişti kayınbabam ben size güveniyorum oğlan olursa ismimi koyarsınız dedi önümüzü kesti bende kırmak istemiyorumbebeğine kayınbabasının ismini katan varmı ?
bende eşimi kırmak istemiorum ama içimede sinmedi isimlerBen nişanlıyken söylemişti kayınbabam ben size güveniyorum oğlan olursa ismimi koyarsınız dedi önümüzü kesti bende kırmak istemiyorum
eşimde bozuluyor emin olamıorum die ama uff ne zor ya hayrlısı olsun artksonuçta zaten başta sen teklif etmişsin birşey demez bence yine de sen bilirsin canım
arada kalıyorum yaşıyor ilk torun olacak. eşimi kırmak istemiorum ama koymakda istemiyorumYasayan birisinin adını koymak, üstelik ailede aynı isim varsa bana cok sacma geliyor. Kac yasina gelmis insanlar, artık isimleri bile demode oluyor cogunun ben neden koyayım. Mümkünü yoktu öyle bir seyin benim icinde. Istemiyorsanız sizi de kimse zorlayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?