bebeğine kayınbabasının ismini katan varmı ?

Benim eşim babasını küçükken kaybetmiş ama hala namı sürer babası çok kıymetli bir insanmış. Daha eşimle üniversitedeyken ben teklif ettim çocuğumuza babanın ismini verelim,böyle bir insanın ismini taşıma şerefine erişsin dedim. Hatta eşim ilk başta garipsedi,ben babamı hatırlar üzülürüm dedi. Ama aştı şimdi.
İyi ki de koymuşum.

Ama eğer dayatılsaydı koymazdım sinir oluyorm böyle mecburiyetlere

İSMİ BEĞENMEYİ GEÇTİM BU TARZ ŞEYLERİ SEVMİYORUM.
koydurtma o zaman. Isimler niye var ayırt edilelim diye. Dede osman ,baba osman, torun osman.
Büyükanne ayşe ,gelin ayşe ,bebek ayşe. .. saçma sapan durumlar doğurur.
( benim karşılaştıklarım bunlar.)

Evet var ikisi de iki isimli biri benim digeri eski kkp'min isimleri ile başlıyor . ikisini de cok severim bir mahsur gormedim zaten istediğim isimleri koydum çocuklarima.hatta kimse de bana demedi babanin kp nin adini koy deyu
Oyle bir hadsizlik yapamazlar

KOYMASAMDA EŞİM BİŞEY DEMİOR DİRETMİOR CANM. SADECE KIRMAK İSTEMEDM

EŞİM ZORLAMIYOR FİKİR OLARAK SÖLEDİ BEN ISINAMADM KIRMAKDA İSTEMEDM CANM

Ben oğlumun birine kayınpederimin diğerine kendi babamın ismini verdim. Büyükler çok mutlu oluyorlar. Belki onları şimdi anlayamayız. Çok seviniyorlar.

Ben oğlumun birine kayınpederimin diğerine kendi babamın ismini verdim. Büyükler çok mutlu oluyorlar. Belki onları şimdi anlayamayız. Çok seviniyorlar.
AYNEN EŞİM BİLE ÇOK MUTLU OLDU DÜŞÜNEBİLİRİZ DEYİNCE BENDE SEFA EYMEN YAPAYM DEDİM AMA Bİ YANDAN DA İÇİMDEN GELMİYOR KARARSZ KALDM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…