Bebek Beslenmesi bebeğine hazır yoğurt yediren varmıı???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.633
En iyi cevaplar
1
3.246
698
Ankara
Arkadaşlar merhaba.. benim 11 aylık bi kızım var ve bugüne kadar yoğurt sevmeyen bi bebekti. kendi yaptığım yoğurtları yemiyordu, yese de 1 kaşık ancak.Bende yoğurttan alacağı vitamini peynirle karşılamaya çalışıyordum ama dün akşam hazır yoğurt vereyim dedim ve inanamadım afiyetle yedi. Bi sorun olurmu acaba.Dün akşamdan beri onu düşünüyorum....:sinifsinif:

bir sorun olacağını sanmam hiç yememesinden çok iyi bence keşke benim oğlumda hazırda olsa yese hiç yemiyo çünkü

ben de yaklaşık 11.aydan sonra mayalamayı bırakıp hazır vermeye başlamıştım,sorun olacağını sanmam

Arkadaşlar hepinize çoooooookk teşekkür ederim.Vallahi içim nasıl rahatladı anlatamam.. hihoyyyt Tekrar teşekkürler.. Asude inşallah Emir de bir an önce yer.. cokacimcoook

Benim bi arkadaşım hazır yoğurtları 6-7. ayda verdiğini söylemişti..Bebeği de tosun gibi maşallah..
Geçenlerde doktora da sordum, verilebileceğini söyledi.

ben ogluma yogurda basladıgımızdan berı sutas babymix verıyorum dr sakıncası yok dedı sonucta mayalamayıda hazır yogurt tan yapıyorsun kızımada hazır vermıştım mayaladıgımı yemedı hazır yedı hıc yememesınden daha ıyıdır

Benim arkadaşım da Sütaş Babymix verdiğini söylemişti..

Arkadaşlar sayenizde içim rahat bi şekilde kızıma hazır yoğurt yediriyorum artık. Hemde maşallah deyim günde 2 öğün yiyor. Keşke daha önce deneseymişim... Hepinize tekrar çoooooookkk teşekkür ediyorum...:enbuyukkk:a.s.

ben 8 ayından sonra hazır yogort vermye basladım ilk sıralar evet cok gaz yaptı buyudukce düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…