Bebeğine anne sütü veremeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi U17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herkesin derdi içinde kalan ukte farklı... bende kızımı şapur şapur canım acımadan emzirmek istiyorum... ama yokkk...
sen istemişsin ama nasip... birde sütü olduğu halde az yada çok emzirmeyen anneler var...
bende bir ara düşündüm dört aydır çektiğim acılardan dolayı... Eşim bana sadce dedeki... Hapşırsa bile sen hep kendini suçlarsın... biliyorum mahvalurum öyle bir yapım var... hala hem emziriyor hem ağlıyorum... öyleki dişimi sıkmaktan dişlerimde kırıklar var... :))))

Sonuçta bu senin isteğinle olan birşey değil.... Ben hep dua larımda Akıl sağlığı Ruh sağlığı Beden sağlığı olan bir evladım olsun diyorum... en güzeli bu... Allah ahlaklı evlat yetişmeyi nasip etsin... sadece süt vermek önemli olan değil... onu güzel yetiştirmek önemli... Elinden geleni yaptıktan sonra içini rahat tut...

ben isterdim ama niğdede yim oyüzden olmaz sanırım ne güzel çok sütünün olması gerçi çok süt olur çocuk emmez az süt ollur orası da ayrı bir dert bebeğin kaç aylık merak etti 5dkk emip bırakıyor diyorsunda.çocukların çenesi çobuk yorulur az emsin sık sık emsin 10 _20 dk da bir. benimki 2.5 aylık benimkide aynı

Bebeğim 4.5 aylık ... Bizim huyumuz 4 aydan sonra değişti... Gazımız oldu emerken cuk cuk yapıyoruz... Bakalım gelecek aya ne huylar edineceğiz

Son düzenleme:

kizlar bugun bende bir durumlari cok iyi olmayan bir bebgin sut annesi oldum.henuz cok kucuk 2 haftalik.Burda hem okumaya hemde para kazanmaya calisan genc bir anne.Esi vize alamadigi icin Turkiyede su anda bebek annesi emmiyormus.Ben denedim emdi.ama ne yaziik bize arabayla 15 dakika sutu birikktirip vericem annesine.keske imkanim olsada taze taze hemen emzirebilsem.

ne güzellll.... biz hala haberleşemedik efruz ile .... :)))))))

tesadüfen internette gördüm bir anne sütünü sağarak sütü gelmeyen annelere satış yapıyormuş. bendede süt fazlası var sütlerimi boşuna lavobaya döküyorum . bunun yerine isteyen annelere satış yapabilirim. XXXXXXXXXXXXXXX

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…