teşekkür ederim canım önerilerin için . bu arada koca bir Maşallahhhhhhh sana
öncelıkle masallah dıyorum keske benımde sutum fazla olsaydı da sagıpta koysaydım....ne guzel hem emzırmek hemde sagıp koymak....suan sutum bır ıkı damla ve cok uuzluyorum ne yaptıysam artmadı ve canım sıkılıyor bebegım daha 2 aylık.....masallahhhh.....
Bizimkileri gönderelim :) sağma makinası ile sağmayı dene... birde bol bol su iç...Morelini bozma... anladım ki Hamilelikte ve sonrasında moral çok önemli... sen ne kadar stressen bebeğin o kadar huzursuz... Herksin derdi farklı... benimde bu kadar sütüm var bebişim doğru düzgün emmiyor... 5 dk emiyor bırakıyor... Allahım sütünü artırsınnn...
maşallah maşallah...ne güzel,gerçi sen dertilisin,haklısın da bi açıdan.ben de denemedik şey bırakmıyorum sütüm artsın diye,çok şükür kızım yetiyor bu aralar.çok zorda kalırsam mama veriyorum.
inşallah senin sütlerinin de faydası olur ihtiyacı olan birine.
tebrikler ve nazar değmesin maşallahh.
benim hiç sütüm olmadı bebeğim hiç doyasıya ememedi.
hala içimde bir kırgınlık var bu yuzden. çoğunluğu mama verdim sütümü artırmak içinde denemediğim şey kalmadı.
özel olucak ama neden erkek bebek değil???
Çünkü Süt kardeş oluyorlar... Hayat bu ne olur ne olmaz... Hiç bir şeyi riske etmemek için kız bebek daha mantıklı geldi...
Merhaba
Ocak-Şubat ayına ait sütleri emziremeyen kız annesi bir arakadaşa vermek istiyorum...
Zamanında sütüm fazla olduğu için sakladım artık saklayacak yer kalmadı bebeğimde hala emiyor 5 aylık oldu... Ömrü 6 ay diye biliyorum Lonsinoh 'un Süt saklama poşetlerinde tarihlerini yazarak sakladım... Paylaşmak güzeldir diye düşünüyorum...
Mecburende Ankara da yaşayan bir anne olmalı....
allahım bu bir mucize olmalı ama ben istanbulda yaşıyorum şubat ayında bir kızım oldu ama yüksek tansiyon ve böbrek rahatsızlığımdan dolayı sütüm kesildi bebeğim yalnız onbeş gün anne sütü alabildi üzüntüm o kadar büyükki siz benim mucizem oldunuz neler denemedim geri gelmesi için ama gelmedi sütüm bebeğimin ağzı biberonlardan yara oldu ve kalbinde üfürüm olduğu için çok dikkatli beslemem gerekiyor ama benim mamadan başka çarem yok süt anne aradım olmadı satılık anne sütü aradım bulamadım biz bir yolunu bulsak uçakla falan gelsek alsak sütleri razı olurmusunuz inanın o kadar mutlu oldum ve umutlandım ki şuan kararınızı heyecanla bekliyorum kızıma nasip olsada olmasada sizi tebrik ediyorum çok büyük bir yüreğe sahipsiniz görüşmek üzere inşallah
allahım bu bir mucize olmalı ama ben istanbulda yaşıyorum şubat ayında bir kızım oldu ama yüksek tansiyon ve böbrek rahatsızlığımdan dolayı sütüm kesildi bebeğim yalnız onbeş gün anne sütü alabildi üzüntüm o kadar büyükki siz benim mucizem oldunuz neler denemedim geri gelmesi için ama gelmedi sütüm bebeğimin ağzı biberonlardan yara oldu ve kalbinde üfürüm olduğu için çok dikkatli beslemem gerekiyor ama benim mamadan başka çarem yok süt anne aradım olmadı satılık anne sütü aradım bulamadım biz bir yolunu bulsak uçakla falan gelsek alsak sütleri razı olurmusunuz inanın o kadar mutlu oldum ve umutlandım ki şuan kararınızı heyecanla bekliyorum kızıma nasip olsada olmasada sizi tebrik ediyorum çok büyük bir yüreğe sahipsiniz görüşmek üzere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?