Bebeğine anne sütü veremeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi U17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

U17

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
180
22
298
Ankara
Merhaba
Ocak-Şubat ayına ait sütleri emziremeyen kız annesi bir arakadaşa vermek istiyorum...
Zamanında sütüm fazla olduğu için sakladım artık saklayacak yer kalmadı bebeğimde hala emiyor 5 aylık oldu... Ömrü 6 ay diye biliyorum Lonsinoh 'un Süt saklama poşetlerinde tarihlerini yazarak sakladım... Paylaşmak güzeldir diye düşünüyorum...
Mecburende Ankara da yaşayan bir anne olmalı....

öncelikle tebrik ederim arkadaşım seni iyi niyetin için. bende anne sütü ve mama veriyorum oğluma. Sana sormak istediğim sütünün artması için yaptığın özel bir şey var mı?

Teşekkür ederim... Özel birşey yapmadım...biz ailecek böleyiz nazar değmesin...
Sütüm yok diye üzülme. Çok olması daha zor... ben dışarı çıkamıyorum... gögüs uçlarım hala yara...
Emzirip sağıyorum. her yanım süt oluyor. bebeğimin sürekli genzine kaçıyor... üç defa ateşten yataklara düştüm... Süt az olursa hiç değilse mama verebiliyorsun çoğa çare yok... birde gögüsler büyük olunca ((( yani ben çok dertliyim...
Anladım ki herşeyin ortası gerek. ne eksik ne fazla...
Ama bol su iç ve uyku düzeni... helvalar vs vs sadece kilo yapıyor zaten genelde susatan şeyler süt yapar diyorlar.

teşekkür ederim canım önerilerin için . bu arada koca bir Maşallahhhhhhh sana

öncelıkle masallah dıyorum keske benımde sutum fazla olsaydı da sagıpta koysaydım....ne guzel hem emzırmek hemde sagıp koymak....suan sutum bır ıkı damla ve cok uuzluyorum ne yaptıysam artmadı ve canım sıkılıyor bebegım daha 2 aylık.....masallahhhh.....

Bizimkileri gönderelim :) sağma makinası ile sağmayı dene... birde bol bol su iç...Morelini bozma... anladım ki Hamilelikte ve sonrasında moral çok önemli... sen ne kadar stressen bebeğin o kadar huzursuz... Herksin derdi farklı... benimde bu kadar sütüm var bebişim doğru düzgün emmiyor... 5 dk emiyor bırakıyor... Allahım sütünü artırsınnn...

Son düzenleme:

sagol ınsallahhhh......

maşallah maşallah...ne güzel,gerçi sen dertilisin,haklısın da bi açıdan.ben de denemedik şey bırakmıyorum sütüm artsın diye,çok şükür kızım yetiyor bu aralar.çok zorda kalırsam mama veriyorum.
inşallah senin sütlerinin de faydası olur ihtiyacı olan birine.

İnşallah ama hala bir isteyen olmadı ... :))

tebrikler ve nazar değmesin maşallahh.
benim hiç sütüm olmadı bebeğim hiç doyasıya ememedi.
hala içimde bir kırgınlık var bu yuzden. çoğunluğu mama verdim sütümü artırmak içinde denemediğim şey kalmadı.

özel olucak ama neden erkek bebek değil???

Çünkü Süt kardeş oluyorlar... Hayat bu ne olur ne olmaz... Hiç bir şeyi riske etmemek için kız bebek daha mantıklı geldi...

Çünkü Süt kardeş oluyorlar... Hayat bu ne olur ne olmaz... Hiç bir şeyi riske etmemek için kız bebek daha mantıklı geldi...

Seni tebrik ediyorum arkadaşım böyle bir şey yaptığın için ve maşallah sütüne allah herkese nasip eder inşallah umarım işine yarayan birini bulur bol bol dua alırsın. bu zamanda bebek doyurmak hemde anne sütüyle çok sevap çünkü bu zamanda anne sütü alan bebek sayısı o kadar azaldı ki, kimse yanlış anlamasın süt veremeyen anneleri suçlamıyorum hayat şartları stres sıkıntı doğru beslenememe sütü çok etkiliyor bu yüzden de istediğimiz kadar sütümüz olmuyor. allah herkese bebeğini doyaracak kadar süt vermesi dileğiyle....

allahım bu bir mucize olmalı ama ben istanbulda yaşıyorum şubat ayında bir kızım oldu ama yüksek tansiyon ve böbrek rahatsızlığımdan dolayı sütüm kesildi bebeğim yalnız onbeş gün anne sütü alabildi üzüntüm o kadar büyükki siz benim mucizem oldunuz neler denemedim geri gelmesi için ama gelmedi sütüm bebeğimin ağzı biberonlardan yara oldu ve kalbinde üfürüm olduğu için çok dikkatli beslemem gerekiyor ama benim mamadan başka çarem yok süt anne aradım olmadı satılık anne sütü aradım bulamadım biz bir yolunu bulsak uçakla falan gelsek alsak sütleri razı olurmusunuz inanın o kadar mutlu oldum ve umutlandım ki şuan kararınızı heyecanla bekliyorum kızıma nasip olsada olmasada sizi tebrik ediyorum çok büyük bir yüreğe sahipsiniz görüşmek üzere inşallah

Arkadasim bende senin durumundayim .benimde sutu cok fazla 3-4 defa isitma oldum.bebgim bir gogsumu emip doyuyordu.kilo alimida cok iyi ve 3 saatte bir emiyordu.ilk 3 ay sutu sagp koydum buzluga bende aradim etrafimdan bebeegi olanlar varsa emzireyim diye ama bulamadim.usteelik amerikadayim.Ziyan olucak diye cok korktum.ama benim 3 yasina girecek ikizlerim var bende inek sutlerine karistirip onlara icirdim.bu kis hic hasta olmadilar.

ikizlerimi tecrubesizlikten emzirememistim sadece 7 ay almislardi oda sagarak.icimde kalmisti hep boylece onlarda anne sutu aldilar.Benimkielrin hepside erkek.bol uyku be su icmek lazim.

Arkadasim sana yardimci olmayi oyle cok isterdimki.ama cok uzagiz.

ne güzel ya :) benim hiç aklıma böyle birşey gelmezdi heralde,gerçekten tebrikler

benim de sütüm doğru dürüst olmadı, çok az emzirebilmiştim kızımı ...ilk zamanlar çok üzülüyordum; çok sağlıklı geçen bir hamilelik, sağlıklı bir bebek ama çok az gelen süt...bol sıvı alıyordum, iyi besleniyordum, sağıyordum ama çıkan birkaç damla süt oluyordu...şimdi kzım büyüdü ve çok sağlıklı maşallah ama hala içimde ukte kalmıştır şöyle uzun uzun emzirebilmek, cesaretim olsa ve bu defa sütüm geleceğine emin olsam bir tane daha doğurmayı bile aklımda geçirmiyor değilim ama çok şükür sağlıklı bir çocuğum var, onun için bunu düşünüp bu konuyu kafamdan silmeye çalışıyorum...

msj ınızı geç gördüm... sadece ocak şubat değil sakladığım hepsini verebilirim
siz bir seyyar buzdolabı kiralayın... bende öyle yapar hava alanına getiririm... nasıl olur bilmiyorum şimdi aklıma gelen ilk buydu
özelden telimi yazayım... araşalım bir yöntem bulalım....
Çok mutlu olurum...

Özel msj yazamıyorum... 100 cevap olması gerekiyormuş
siz yazabiliyorsanız telinizi yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…