Çocuk Hastalıkları bebeğinde veya yakınında hipotiroidi olan varsa bakabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Rica ederim ne demek.ne zaman istersen soru sorabilirsin..boyumuz kilomuz hep yaşıtlarından önde gitti..şimdide. 6 ay önden gidiyor çok şükür.zekasına gelincede inanılmaz akıllı zeki ve çok hareketli bi çocuk allaha şükür...ilaç alan bi çocuk için aslaendişe etme annesi büyümesinin tadını çıkar ..rabbim dermansiz dert vermesin...yapman gereken çok şükür KÎ. Sadece 2 liralık bir ilacı saatinde vermek bu kadar

yaren hanım tekrar tekrar teşekkür ederim gerçekten içim çok rahatladı . kusura bakmazsanız bişey daha sorucam yağızın kardeşi var galiba peki onda hipotiroidi var mı yani bi dahaki çocukta aynı sorun çıkıyo mu merak ediyorum .

milam35 mesajınız bana ulaştı ama yeni üye olduğum için ben cevap yazamıyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Rabbim evlatlarımıza acil şifalar versin kendinize ve kızınıza iyi bakın :)

Evet allah bağışlarsa 6 aylık bi kızım var..topuk kanını beklemeden sağlık bakanlığına kadar aradık..abimizde böyle biseyvar,bundada varsa erken davranalım diye çok şükür 3 kere topuk kanı verdik cikmadibisey..bu tiroid öyle biseyki 50 yasindada çıkabilir,30 yasindada..rabbimin bileceği iş..rabbim dermansız dert vermesin...

Ne demek canım amin.rabbim hepimizin evlatlarını korusun..ne zaman istersen yazabilirsin..ozele yazarsan görmem daha kolay olur..allaha emanet olun..

Ne demek canım amin.rabbim hepimizin evlatlarını korusun..ne zaman istersen yazabilirsin..ozele yazarsan görmem daha kolay olur..allaha emanet olun..
Gorumcemin yeni dogan oglunda hipotroidi cikti aksamdan beri okumadigim sey kalmadi. 3. Kez topuk kani almislar kesi n sonuc haftaya cikacakmis. Cok uzulduk ama sizin yazdiklarinizi okuyunca biraz rahatladim. Allah dermansiz dert vermesin

Acil şifalar çok geçmiş olsun..ne isterseniz herzaman sorabilirsiniz...keşke zamanında Benide sakinlestircek birileri olsaydı ama olmadı...Hiç üzülmeyin en kötüsü 1.75 tl lik bir ilacı doktor kontrolünde her sabahaynı saatte vermeniz dışında en ufak bi sıkıntısı yok..3 yaşına kadar kullanır ondan sonrasına doktoru karar verir KÎ umarım sonuçlar temiz çıkarsa bunlara gerek kalmaz....

Tesekkurler.. İnsallah gerek kalmaz ama olursa da nasil birsey yasayacagini ogrenmis olduk.
Cok gecmis olsun size de

rica ederim ne demek..insallah temiz cikar sonucunuz...bu arada nickiniz cok tanidik geldi..sanki baska bi konuda uzun uzun konusmustuk gibi hatirliyorum...

bizde 20 günlükdü ilaca başladık şimdi ağustosda 3 yaşına girdi kızım dokdoru 1 ay ilacı almasın dedi 1 ay sonra bakarız eğer değer normalse keseriz dedi ama eğer normal değilse ömür boyu içer dedi yarın gitcez bakalım hayırlısı İNŞALLAH normal çıkarda kesilir kızımın ilacı dua edin arkadaşlar

Merhaba benim kızımda beş aylık ve bizde Antalya da bir Dr a gidiyoruz Siz hangi Dr U tercih ettiniz acaba onu merak ettim Tesekkurler

Herkese merhaba kızımda ömür boyu ilaç içecek zaman zaman kafama takılıyor acaba bilen var mı ömür boyu ilaç kullanmanın yan etkisi var mı vücuda,diğer organları etkiler mi ki?

Merhaba ömür boyu ilaç kullanımın başka organlara etkisi var mı biliyor musunuz ?tesekkurler

OTE="defnosunannesi, post: 38963239, member: 652796"]Herkese merhaba kızımda ömür boyu ilaç içecek zaman zaman kafama takılıyor acaba bilen var mı ömür boyu ilaç kullanmanın yan etkisi var mı vücuda,diğer organları etkiler mi ki?[/QUOTE]
Merhaba benim oglum 4 gunluk iken
Topuk kanindan teshis konulmustu hemen acil üniversite araştırma Hastanesi'ne gittik sintigrafi ve gerekli tum tahliller yapildi ve dogustan troid bezlerinin olmadigi ortaya cikti troid bezlerinin vucuda faydasi cok gelisimi olgunlasmayi daha bir cok seyde onemli görevleri var daha once saglik bakanligi topuk kanindan bu hastaliga bakmiyordu ve cucelik olgunlasamama zekada problem daha bir cok seye sebep oluyor du simdi Hipotiroidi tanisi koyulan bebeklerde kan tahlili yapilarak tsh yukselip dusmesine bakilarak ilac dozu ayarlaniyor ilacin sabah ac karnina ve hergun duzenli unutulmadan verilmesi lazim aksi takdirde vucut ilacla o hormonu alamaz ve olumsuz seylere sebep olur

Merhaba benim oglum da maalesef ömür boyu ilac kullanacak sentetik hormon olan bu ilac normalde olmasi gereken troid bezleri nin yerine getirmesi gereken gorevleri yapmamasi sonucunda verilir ki bu ilacla tedavi olumlu sonuclansin diger organlara olumsuz etkisi olsaydi omur boyu verilmezdi diye düşünüyorum bu ilaci vucut almazsa olumsuzluklarla karsilasiriz gelisimini
Olgunlasmasini zekasini olumsuz etkiler her sabah ayni saatte ac olarak ilac verildigi taktirde hormon gorevlerini duzenli yerine getirecektir gecmis olsun rabbim dermansiz dert vermesin buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…