- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
yaren hanım tekrar tekrar teşekkür ederim gerçekten içim çok rahatladı . kusura bakmazsanız bişey daha sorucam yağızın kardeşi var galiba peki onda hipotiroidi var mı yani bi dahaki çocukta aynı sorun çıkıyo mu merak ediyorum .
Gorumcemin yeni dogan oglunda hipotroidi ciktiNe demek canım amin.rabbim hepimizin evlatlarını korusun..ne zaman istersen yazabilirsin..ozele yazarsan görmem daha kolay olur..allaha emanet olun..
Tesekkurler.. İnsallah gerek kalmaz ama olursa da nasil birsey yasayacagini ogrenmis olduk.Acil şifalar çok geçmiş olsun..ne isterseniz herzaman sorabilirsiniz...keşke zamanında Benide sakinlestircek birileri olsaydı ama olmadı...Hiç üzülmeyin en kötüsü 1.75 tl lik bir ilacı doktor kontrolünde her sabahaynı saatte vermeniz dışında en ufak bi sıkıntısı yok..3 yaşına kadar kullanır ondan sonrasına doktoru karar verir KÎ umarım sonuçlar temiz çıkarsa bunlara gerek kalmaz....
Bizde direk laç başladıkları için sintigrafi çekilemedi doktorda ilacı bırakamam sintigrafi çekilmek için bekleyelim dedi ben Antalya dayım zaten Antalya daki en iyi doktora götürüyoruz tsh ne kadar yüksek çıkıyor bizim en son 23 çıktı doktor vücut direnç geliştirdi diyor iyice aklımız karıştı tabi sizin sonuçlar kaç senin çocuğun 11 aylıktı di mi?Allah yardımcımız olsun inşallah
öncelikle geçmiş olsun benim kızımda da aynı rahatsızlık var şuan 18 aylık ve Allaha şükür hiç bir problemimiz yok.. Sizde üzülmeyin ilacı aldıgı sürece de olmayacak.
bizim doktorumuz bu tip hastalıkların arasından en hafifi en iyisi hipotiroidi şanslısınız dedi..
ayrıca benım kızımda troid bezleri yukarıda ve kucuk yanı hiç çalışmıyor calısmayacakta.. ömür boyu kullanıcaz hapı.. Allah başka dert vermesin inş..
bizde şuan bir gün 50 bir gün 25 lik kullanıyoruz
ama ileride ne gibi bir problem olur bilmiyorum olmaz diye düşünüyorum ne bileyim 20-30 yaşlara geldimi isterse içmesin o zaman kilo alır en fazla
bir de kiminde hamile kalma da sorun olabilirmiş ama bundan da emin değilim kulaktan dolma söylüyorum size..
tekrar geçmiş olsun..
Merhaba ömür boyu ilaç kullanımın başka organlara etkisi var mı biliyor musunuz ?tesekkurleröncelikle geçmiş olsun canım eğer doğduğunda troid bezi varsa konjenital troidi sizinki yani ilaç dozajı doğru ayarlandığında 3 yaşından sonra hastalık bitebilir ama ilaç dozajı iyi ayarlanmalı bunun içinde kontrollerini aksatmadan dr seçimini iyi yapmalısın önemli olan bezin yerinde olması benim oğlumun troid bezi doğuştan yok ömür boyu ilaç içecek yani ne yapalım allahım başka dert hastalık vermesin yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?