- Konu Sahibi 06_gelincik_05
bu arada bahsettiğm değerler tsh değerleri.diğer t3 ve t4 hep normal çıkıyo anlamadımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi Allahıma şükür Allah bunları aratacak dert vermesin hiçbirimize ama ben yine de tüm kapılarımı zorluyorum alıstırmak istemiyorum kendimi nedense..
Ahmet Marankinin ofisine ulaştım bugun yeşil ceviz reçelini duymustum programda anlatmıstı.
seda sayanda h.troidi hastası imiş ve dozu düşürmüş bu sayede..
birde benim kuzenim dogum yaptı 1 yasında oğlu var doğustan görme yetisi cok azdı yüzde 20 görüyordu kızcağıza mucize olur görmesi demişti doktorlar manisada birini buldu altarnetif tıp die.. saanırım oda troid hastalarına bakıyormus onada götürücem kuzenimin bebeği suan yüzde 80 görüyor..
Yaren35 foruma girince bana yazarmisin lütfen yagizin durumu nasil oldu kaç yadinda simdi ben bi turlu ttoparlayamiyorum Desteğinize çok ihtiyacim var lütfen bana yardimci olun yalvariyorumamin canım inşallah..biz topuk kanıyla ögrendik ilk..üç günlükken başladık ilaca iyikide bu kadar erken farkedildi çok şükür...aslında ilk sene çok fazla yormuşum oğlumu o kadar çok kan veriyodukki nerdeyse onbeş günde bir daha sonra dur dedik napıyoruz..özel doktorumuzda buna gerek olmadıgını söyledi.şimdi 2-3 ayda bir veriyoruz..az önce tahlil sonucunu aldım geldim bir milim yüksek çıkmış sınırdan..doktorumuz önemsemiyo bu tür oynamaları..şimdilik euthrox25 mg. yarısını kullanıyoruz..dogdugundan beride hep 25 mg kullandık bazen yarım verdik bazen çeyrek verdikk...bu arada bizim tiroit bezlerimiz yerinde çok şükür bu yüzden geçici gibi gözüküyo inşallah tabiii...bizimde tsh yüksek diğerleri normal.ama iyisi olanda buymuş..diğerleri çok yükselirse kötüymüş.o yüzden rahat ol.miniğini fazla yorma sadece ilacı varsa dogru saatinde ver yeter annesi...ben izmirliyim aslen ama eşimin işi gereği tekirdağdayız şimdi.eşim astsubay burda.malesef çocuk endokrini yok burda ama izmire gidip geldikçe götürüyorum..şimdilik bu kadar canım ne zaman istersen yaz elimden geldiğince cevaplarımmm...
Merhaba cok cok gecmiş olsun. En yakun zamanda drun adını öğrenicem sizin için kuzenim gitmişti ona.. Manisada ozon tedavisi ile tedavi ediormuş.
Blacksiya sen nerelerdesin bebisin nasil oldu
Benim sizin deneyimlerinize ihti ihtiyacim var ama artik kimse foruma girmiyor bi ugrayin diye dua ediyorum yaarsaniz sevinirim
Merhaba Milam öncelikle çok geçmiş olsun hiç temaslarda lütfen forumda durumu en ağır benim kizimdi şimdi maşallah var değerlerimiz bazen yükseliş bazen düşüste suan 50 mg kullanıo zekasinda yada görünümünde bir problem yok bizim ilacı ömür boyu kullanacagimiz da belli oldu. Hiç büyütme kafanda lütfen hepimiz o telaşı üzüntüyü yaşadık inan ki deymiyor canım
Haziranda 4. Bizim hocamız bize söyle dedi.. hiç ağlama başına gelebilecek en hafif hastalık en kolay hastalık gelmis