Çocuk Hastalıkları bebeğinde veya yakınında hipotiroidi olan varsa bakabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebegimbugun 28 günlük 19 hunlukten beri ilaç kullanıyoruz topukkani sunucumuz 13,8 cikti sonra Behçet uza gittik sonuç 45 cikti ilaca basladik Behçet uzdaki doktor coukta zeka geriliği diyince yikildim ege Üniv sen prof. Şükriye Darcan in muayeenehanesin e goturdum oylebisi olmaz dedi ama ben çok huzrsuzum senin gibi arkadaslar la görüşmek isterim şimdiden tsk ederim

biz ilacı eylül 2013 de bıraktık allaha şükür 3 yaş 7 ay kullandık..aslında 3 yaş yeterliymiş en son gittiğim prof. bıraktırdı..şuan iyi tahlillerimiz..allaha şükür bizim tiroid bezlerimiz yerinde ve patolojik bi durumu yok..önümüzdeki hafta tekrar bi kan verdiricem..bakalım ne alemdeyiz..lütfen sakin ol.ne zaman istersen görüşürüz.şirinyerdeyim bende...

Tamam görüşelim sen ozelden yazabiliyorsun tlf yazarsan hemen ararim seni

Bende görüşmek isterim tabiki özelden yazamadım telimi bende cepten giriyorum Bozyaka ssk hastanesinin karşısında oturuyorum canim

canım bende tel yazamadım özelden neden kabul etmiyor anlamadım..özelden arkadaşlık gönderdim daha rahat konuşmak için..

44 çıkan topuk kanı doğumdan sonrakiydi canım konak doğumda yaptım doğumumu..sarılık olunca Behçet uz'da yattık tiroidden dolayıda zaten sarılığımız uzun sürdü baya..orda yatarken 5 gün ilç verilince 2 ye düşmüştü..bana hiçbişey dememişlerdi taki hastaneden çıkarken doktorun ilacı saatinde verin diyinceye kadar..o an dünyam durdu sanki anneme bakakalmıştım.bi ben bilmiyomuşum meğer..gerisi zor ve korkulu günlerdi ama allahın izniyle atlattık.tek sıkıntımız ilacı vermek ve sürekli verilen kan tahlilleriydi hepsi bu.rabbim dermansız dert vermesin...

Sen ilaci bebekken nazil verdim ben biberonda veriyorum acaba silinti yaratir mi hala ozelden telefon bekliyorum senden

Evet yaren35 allahtan dermani var bunada şükür ediyorum ama insanda hep bi soru işareti oluyor sizin cocuklarinizin sikintisiz bugudugunu görmek beni inanılmaz rahatlatiyor pazartesi ultrason randevumuz var inşallah bezlerimiz vardır dua ediyorum bunun için bakalim ne olcak

Bende öğrenince sok oldum sütum yok cçünkü ben üzüntüden yiyemiyorum napcam bilmiyorum son derece mutsuzum kizimada yansiyor benim uzuntum

canım ikidir mesaj atıyorm özelden gelmiyor..sanırım mesaj kutun dolu..merak ettim nasılsınız diye...

beim merak ettiğim bu hapı kullanıpta bırakan var mı bazıları 3 yaşına kadar kullanıcak diyor bazıları ömür boyu diyor bizde bırakır mıyız çok merak ediyorum cevap verirseniz çok sevinirim :ssz

Biz bıraktık canım 3yaş 7 ay kullandık..aslında 7 ay fazladan kullanmışız..şuan oğlum aralıkta 5 yaşını bitirecek nasipse..rabbim yavrularımizi korusun...sizede acil sifalar...

çok teşekkür ederim yaren hanım içimi rahatlattınız rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.Bide bişey daha sorabilir miyim gelişiminde zekasında bi gerilik bi problem var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…