- Konu Sahibi endowarrior
Merhaba bizim de her bezde kanlı kaka vardı. Kırmızı et tavuk kuruyemis yumurta süt susam baharat yasaktı. Ahhh neler çektiğimi bir ben bilirim. Onca yasağa rağmen kanlı ve mukuslu kaka hala geçmiyordu. Hemen hemen her bezinde vardı kiminde çay kaşığı kadar kiminde iğne ucu kadar. Hiç geçmeyecek sandım. Ama çok araştırdım bağırsak tepkili alerjilerde doktorlar ek gıdaya erken baslatiyorlarmis burdan bir kac arkadaşta sagolsun ek gidayla duzeltigini vs yazınca doktorunda takibiyle 5. Ayına 4 gün kala tadımlara başladım hemen belirtiler azaldı şimdi 6 ay olmasına bir hafta kaldı 2 ogune geçtik 1 ayda sadece 3 kere minik iğne ucu kadar kan geldi oda rotanin 2. Dozunu olduktan sonra şimdi oda geçti. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ek gıda bagırsaklari düzene sokuyor hiç korkmayın inşallah sizde de ek gidayla beraber duzelme olur. Biz süt ürünleri diyetini açtık bile çok şükür tepki vermedi. Umarım diğerlerine de tepki vermezPeki kanlı kaka ne gibi sürede geçti.ek gıda sürecinde mi.benim diyetim hiç işe yaramıyo.ne artıyo ne azalıyo kan.hep aynı kanlı kaka.minik minik her yerde.ne yapacagımı sasırdım.ne yiyecegimi şaşırdım