Çocuk Hastalıkları bebeğinde gaz sorunu olanlar!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gmz_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
14
0
36
Balıkesir
dört buçuk aylık bebeğim var ve hala gaz sorunumuz bitmedi ilacını kullanıyorum rezene çayı da veriyorum başka napabilirim?

kanal 7de ikbalin programında almıştım ben sanada vereyim tarifi içince hemen ağızdan gazı bile çıkıyor 1 su bardağı su,1çorba kaşığı ıhlamur,1tane ayvanın orta çekirdekleri,1-2 tane karanfil.hepsini beraber 1 taşım kaynatıyosun ılıyınca içiriyosunbenim kızım13 aylık ben içebildiği kadar veriyorum(1/2 çay bar.içer) ama seninki bize göre küçükmüş.ölçüsünü artık kendin ayarlarsın.emziriyosan eğer kalanını kendin iç sütündende alır bebeğin umarım işe yarar.birde ben zinco gaz damlası veriyordum çok faydasını gördüm hemen almanı öneririm

Son düzenleme:
denicem inşallah faydasını görürüm zincoyu bende kullandım ama bizde fayda etmedi.doktorum babuline diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…