Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBebeğinde egzama problemi
Konu Sahibipotamic
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızımında yanağında kırmızı leke çıktı.geçen ay götürdük cildiyeye.egzama dedi.merhem verdi geçmesi zaman alır dedi.5 gün kullanıp 5 gün ara veriyorum.kullanırken küçülüyor.bıraktığımda büyümeye başlıyor.dün farkettim boynundada çıkmaya başlamış.senin bebeğinde kaşıntı oluyormu.benim kızın kaşıntısı yok.dr ailede astım olan varsa genetik olarak alerjik bünyeye sahip oluyor bebekler dedi.geçmiş olsun ayrıca
benim bebeğimde de var. dr.a ayak üstü bikeresinde sormuştuk egzama demişti. ama henüz ilaç yazdıramadık.. benim de egzamam var genetik olabilir mi bilmiyorum. geçmiş olsun tüm bebeklere..
kizlar benim bebegimdede ekzama var ...dogdudundan buyana 4 aylik olduk halen var ancak ciddi azaldi eskisi gibi degil... dr ye gittigimizde bize bir kac krem verdi harika...banyo yaptirirken suyuna karistirmak icin bir ilac vucudunu yikamak icin ayrica ve tum vucuduna surmek icin ayri krem verdi....mutlaka tavsiye ederim 2 saate bir suruyoruz isteyen varsa ozelden yazarim isimlerini..ancak londradayim tr de varmidir bilmem....gecmis olsun herkeze
egzamanın maalesef kesin bir tedavisi yok.arasıra çıkıcak.benim bebeğimdede daha belli olmayan egzamaya benzeyen kızarıklıklar ama teşhis koyulamadı.geçmiş olsun
1 yaşına kadar bebeklerde egzaman görülmesi çok normal bir durummuş, benim kızımın da yanağında oldu doktorumuz bu açıklamayı yaptı, 2 de krem verdi sürer sürmez geçti , korkulacak bişey değil canım.ara sıra tekrarlarsa yine aynı merhemi klullandık , kızım şimdi 15 aylık aylardır da olmadı , demek geçti artık ...
komşumdan duyduğum kadarıyla giysilerini yıkarken deterjan ve yumuşatıcı kullanmamanız gerekiyor.
vücut temizliği içinde sebamed sabun şampuan ve nemlendiricisi kullanmanız gerekiyormuş.cildi asla kuru tutmamanız gerekliymiş.iki komşumun oğlunda da vardı biri 7 yaşında diğeri 4,5 yaşında. bebekken atopik dermatit olmuşlar ve ikisi de bu şekilde aşmışlar bu sorunu.
ben de doğacak bebeğimin bütün bakım ürünlerini sebamed aldım bu yüzden.