Canım benim oğlumda da 1 ayın sonunda çıktı lanet egzama ne ağlardım gördükçe, tüm vücudunu kaplamıştı, pul pul kuru kabuk kırmızı... ay canım oğlum aklıma geldi bak yine sinirlerim bozuldu. amerikadan ödüllü bi doktora götürdüm, bebek yağını bırak dedi, egzamayı tetikliyormuş. Mustela bioderma ne paralar döktüm o atopik dermatit kremlerine. Ama çözümü çok basitti, ZEYTİNYAĞI! Şimdi pırıl pırıl cildi bebeğim 6 aylık. Her gün, günde 3 defa, bildiğin K..mili marka sızma zeytinyağı ile yağladım çünkü evde o vardı. İnanamadı doktor bile. Annemi dinlemek işe yaradı anlayacağın. 1. haftanın sonunda geçmişti bile çoğu! Bi de banyo suyunu çok sıcak yapma o da azdırıyo egzamayı. 38 dereceyi geçmesin, bi tane derece alıp ölç banyoya sokmadan önce. Şampuan olarak da Mustela'nın Stelatopia adlı şampuanını al eczaneden. Egzamalı bebeklere özel yüksek toleranslı anti alerjen. Biraz pahalı ama çok uzun süre gider. Market malzemelerinden uzak dur! Ve sakın başka bişey kullanma Rabbimin izniyle bak göreceksin, ben faydalandım sen de faydalan. ZEYTİNYAĞI ZEYTİNYAĞI ZEYTİNYAĞI! SABAH ÖĞLE AKŞAM. korkmadan bolca yedirerek sür. 1 hafta sonunda da bize dua etmeyi unutma:) oğlum süt içmiyor biberon almıyo emmiyor, dua et içsin :)) Şimdiden geçmiş olsun:)) 1 hafta sonra iyi haberlerini bekliyorum canım.