Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim benimde sol kasıgimda o agrı ve 12 gün oldu batmalar filan oldu bugun hafif ağrım var sizce yerlesmismidir3 gün içinde yumurta sperm ile buluşur ve 10 gün içinde döllenip.rahme yerleşmeye başlar.. beta 10 gün sonra salgılanır...belirtiler kişiden kişiye değişikyik gösterir.. Ama genelde göğüs hassasiyeti ve bebeğim.yerleştiği tarafta kasık batması şeklinde ağrılar olur.. yerleşme kanaması da olabilir..
Olablr canm bilemem adetn gecikurse test yaparsn ...Cok teşekkür ederim benimde sol kasıgimda o agrı ve 12 gün oldu batmalar filan oldu bugun hafif ağrım var sizce yerlesmismidir
Daha çok erken çkmaz şuan çanım..Adetime 10 gun var daha o yüzden erken diye yapmıyorum canım
Benim belirtilerde adetime 10gun kala cıkmaya baslamişti sol tarafımda kasin agrisi ve goguslerde aşırı hassasiyet kan verdim beta 2 cikti 5 gun kala verdigimde 22.99 cıktı simdi tekrar vericem duzenli yukselcekmi onu kontorl edicekler adetime suan 3 gün varAdetime 10 gun var daha o yüzden erken diye yapmıyorum canım
Tamam canim teşekkür ederimDaha çok erken çkmaz şuan çanım..
Benim belirtilerim iliskiden 3 4 gun sonra basladı 1 hafta kadar araliksiz devam etti kasık ağrim ama hep sol sagda hicbisey yok gogslerimde de hassasiyet yok sadece sutyenlerim biraz daha rahatsiz ediyor gibi geliyo ucları koyulasmis onu farkettim ama benim en etkin belirtim kasık ağrısı batması eğilirken filan bide arada bosluklarima agri giriyo sizin en belirgin belirtileriniz neler acabaBenim belirtilerde adetime 10gun kala cıkmaya baslamişti sol tarafımda kasin agrisi ve goguslerde aşırı hassasiyet kan verdim beta 2 cikti 5 gun kala verdigimde 22.99 cıktı simdi tekrar vericem duzenli yukselcekmi onu kontorl edicekler adetime suan 3 gün var
Benimde sol kasıgımda ağrı oluyor arada sağ taraftada oluyor ama en çok sol beni mafediyor birde gogüslerimin cevresi pütür pütür kabarcıklar olmustu oradan anladım bi terslik oldugunu cnmBenim belirtilerim iliskiden 3 4 gun sonra basladı 1 hafta kadar araliksiz devam etti kasık ağrim ama hep sol sagda hicbisey yok gogslerimde de hassasiyet yok sadece sutyenlerim biraz daha rahatsiz ediyor gibi geliyo ucları koyulasmis onu farkettim ama benim en etkin belirtim kasık ağrısı batması eğilirken filan bide arada bosluklarima agri giriyo sizin en belirgin belirtileriniz neler acaba
Evet çıkar canım idrar testi adet sonrasi kan testi adet öncesinde cıkıyor hayırlisinla güzel haberlerini alirsin insallahAnladim canım o zman adete 5 gun kala yaptrsam test olur mu
Amin insallah canim sonucu alırsam yazarim sizeEvet çıkar canım idrar testi adet sonrasi kan testi adet öncesinde cıkıyor hayırlisinla güzel haberlerini alirsin insallah
Yaz canım merakla bekliyorumAmin insallah canim sonucu alırsam yazarim size
Şuan aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben bu ay ovülasyon testi kullandım, 19.günümde yumurtlamayı gördüm (32-35 gün arası adet görüyorum) değerlendirik. Bugün 24. Günüm ve dünden beri kasık ağrım var sürekli gelip gidiyor aynı zamanda ayaklarım çok üşüyor. Göğüslerimde ağrı şişme vs yok. Bu ağrılar neyin nesi anlam veremedimkızlar kasıklarınız ağrırken ayaklarınız da üşüyor mu aynı zamanda ? Benim adetime 7 gün var yumurtlamadan beri kasıklarımda bir ağrı var ama geçen aylarda enfeksiyon geçirmiştim o yüzden ağrıyor dedim hep. Adet olacağım gün kasıklarım ağrır, ayaklarım üşür ve göğüslerim hassaslaşır dokununca. Bugün de ayaklarım üşüyor kasıklarım tıpkı bir gün sonra adet olacakmışım gibi ağrıyor. Ama göğüslerde ağrı yok. Bir hafta erken adet olursam çok üzülürüm. Merak ediyorum sizlerin kaşıklarımız ağrıyor demeniz bu bildiğimiz adet öncesi kaşık ağrısı mı yoksa başka, gebelik geçirmeyen birinin bilmediği bir kasık ağrısı mı ? Gerçi kasıklarım da gebelikten mi ağrıyor ? Adetten mi yoksa enfeksiyondan mı ağrıyor onu bile bilemiyorum. Karmakarışık ve üzgün hissediyorum adet olacağım diye.
benim de yumurtlama gününden itibaren hep kasık ağrım olmuştu. şu anda da var. hamilelik belirtisi olarak görüyorum ben bunu ama regle de çok benziyor. beklenen adet günü yani BATta testte göreceğiz ne olduğunu regl midir yoksa hamilelik mi.Şuan aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben bu ay ovülasyon testi kullandım, 19.günümde yumurtlamayı gördüm (32-35 gün arası adet görüyorum) değerlendirik. Bugün 24. Günüm ve dünden beri kasık ağrım var sürekli gelip gidiyor aynı zamanda ayaklarım çok üşüyor. Göğüslerimde ağrı şişme vs yok. Bu ağrılar neyin nesi anlam veremed