Bebeğin Tutunması için

sebnem975

Simurg
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
10
12
8
49
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Ben 44 yaşındayım ve ilk evliliğimi 42 yaşından yaptım. Şu ana kadar 1 i kürtaj ile diğeri de düşük ile sonuçlanan 2 gebeliğim oldu.
Çok korkuyor olmama rağmen anne olmayı çok istiyorum. 11 günlük adet gecikmesi sonrası bugün kan testi yaptırdım değerim 332,9 çıktı.
ancak yakın zamanda 80 lerde değerim 1 hafta da 0 a düştü ve kimyasal gebelik olduğu söylendi. Şimdi bir hafta bekleyerek tekrar test yaptırmayı düşünüyorum ancak bu arada embriyonun tutunması için ne yapmalıyım neler yemeliyim tecrübenizden faydalanmak istiyorum.
kuracağınız her cümle benim için çok önemli ve değerli. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle kesinlikle beslenmenizi duzeltin zararlı besinlerden uzak durun mevsimi dışında meyve sebze yemeğine spora başlayın bunlar yumurta kalitesini etkiler tutunması için yumurta balık süt gibi protein kalsiyum içeren besinler tüketin. Yumurtanın tutunması sadece sizin faktorunuzle olmaz sperm kalitesinin de etkisi var. Muhakkak Dr gidin genel ve detaylı kontrollerinizi yaptırın düşük sebeplerinjz araştırılır dr uygun bir tadavi uygular siz de doğal kurlerden destek alabilirsiniz aynı zamanda eşinize de kür uygulayabilirsiniz . Çünkü kürler tartışmasız etkili az veya çok.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Rabbim inşallah hayirla sağlıkla evlat nasip eder. Allah nasip ederse olur ama eskiden annelerimiz üst üste evde sağlıkli doğum yaparken şimdi niye biz böyle olduk bilmiyorum aklıma gelen yediğimiz herseyin katkılı hormonlu oluşu.elinizden geldiğince kendiniz doğal yapın yapabildiklerinizi öyle yiyin derim ben pek yapamıyorum ama..bide güzel bi uzman doktora gidin derim.

Öncelikle hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. Ben de 41 yaşındayım. 2 yıl kadar önce bir kimyasalım, 3 ay önce de 6 haftalıkken olan bir kürtajım var benim de maalesef. Korunma dönemimiz yeni bitti, şu an birinci denememizdeyiz. :) Doktorumun dediğine göre yumurta kalitesi maalesef yaşla birlikte bozulmaya başlıyor. Yani sen yaşlandıkça onlar da haliyle yaşlanıyor demişti. Ama tabii beslenme de çok çok önemli. Bir de şekerden uzak durmak gerek diye biliyorum. Seni takibe aldım İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

Doktorum en son rahim filmi istedi bu filmde septumlara rastladı tam ameliyat olmak için plan yaparken bu durum oluştu bu yüzden çok korkuyorum ama biliyorum ki rabbim neylerse güzel eyler. Yumurta kalitesi ile ilgili haklısın ne yazık ki geç evlilik nasip oldu bunca yıl sonra huzuru buldum bir evlatla taçlansın istiyorum hoş bu kadar geç yaşta doğrumu yapıyorum bilmiyorum ilginize çok teşekkür ederim.

Evlat istemen tabii ki yanlış değil, neden olsun. Gücün sağlığın yerindeyse zorlanacağını hiç sanmıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel gelişmelerden bizi haberdar et lütfen.

Arkadaşlar merhaba dün akşam ikinci testimi yaptırdım değerim 689 a yükselmiş doktoruma bildirdim iyi bir yükseliş olduğunu söyledi salı günü tekrar yaptirmami istedi. Dilerim bu sefer herşey yolunda gider.

Çok sevindim, gayet güzel bir artış olmuş bence de. Salı günü de inşallah güzel bir sonuç alırsın. Test sonucunu bizimle de paylaşabilirsen sevinirim.

Bence bu süreçte bol bol dinlenin. birisi spor yapın demiş ilk 3 ayda pek önermiyorlar oysa. hamilelikte önerilen sporlar yürüyüş , pilates ve yoga. o da nabzı çok yükseltmeden ve 45 dk yı aşmadan olmak şartı ile faydalı bulunuyor. Sizin adınıza çok sevindim. Stresten uzak kalmaya çalışın ama bence büyük ölçüde önemli olan şey pozitif düşünce! insanlar beyin gücü ile kanseri yeniyorlar o denli güçlü bir şeye sahibiz! Güzel haberlerini bekliyoruz <3

Merhaba Arkadaşlar,
sizlerle son durum paylaşımı yapmak istedim. Cumartesi günü doktora gittim minnak kesemizi gördük. Doktorum 2 düşüğün var bunda da yaşamamız çok olası ancak biz elimizden geleni yapacağız tüp bebek tedavisinde uygulanan bazı tedavileri uygulayacağız dedi. Kanımı sulandırmak için coraspin ve her gün karnımdan yapacağım iğneler verdi.
Göğsünde hassasiyet olduğu sürece korkma dedi. Manyak gibi sürekli kontrol ediyorum
Ama bu sefer daha umutluyum doktorum ilk defa "kısmetse aralık 13 gibi kucağımıza alırız" dedi. Bu cümle bile aklıma geldikçe ağlatıyor. Rabbimden sadece hayırlısını diliyorum olumlu ya da olumsuz her şeye hazırlıyorum kendimi. Ama Allahın izniyle bu kez her şey çok güzel olacak.

İnşallaaah en kısa zamanda evladını kucağına alırsın.

Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğal yoldanmı hamile kaldınız? Darısı isteyen herkese inşallah

Olmadı arkadaşlar yine olmadı.
Dün doktora gittim kesem gelişmiyor haftalik hamile olman gerekirken kese 5 haftalık kadar bile değil içinde de birşey göremiyor doktorum pazar gününden bu yana pembe akıntılarım vardı tahmin ettim ama umut işte.
Cumartesi günü tekrar gidicem düşürür müyüm yoksa kürtaj mı yapacak bakıcaz.
Sabır diyorum ama dayanamıyorum artık.

Canim ne yaptın gittin mi doktora? Merak ettim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…