Bebeğin ten rengi ne zaman belli olur?

karakedi38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
1
0
23
Kızlar bebeğim 4 aylık doğduğundan beri esmer çok şükür sağlıklı. Esmer olmuş beyaz olmuş benim için hiçbir zaman önemli değildi ama çevre hatta hiç tanımadığım insanlar bile bebeğimi görür görmez esmermiş diyolar yani ne var rengimi beğenmiyosunuz rengi vereni mi? Ben süt beyazi denecek kadra beyazım eşim de baya çok esmer. İlk doğduğundan rengi biraz açıldı ama 4 ay sonra daha açılır mi böyle kalır mi? Elleri bembeyaz yüzü ve vücudu bacakları çok esmer. Sağlıklı olsun ahlakli olsun ama çevre beni böyle bi soru sorduracak hale getirdi :)

Değişeceğini sanmıyorum, aksine benimkiler kumral ama bebekken beyazlardı büyüdükçe oturdu ten renkleri (3 yaş) yazın 2 ton koyulaşıyorlar güneş kremine rağmen. “Babasına çekmiş” diyip geçin, taze anne olduğunuz için sıkılmış canınız. Birkaç aya çat çat lafı yapıştırıp geçersiniz merak etmeyin 🌸😅

Valla eltim esmer, kaynım süt beyaz sarı mavi. 2 çocuğu da kendisinin kopyası, eltimi asansörde gören komşular kimin bebeği falan diyomuş en başta. İnsanlar hadsiz siz insanlara bakmayın hiç. Ha ben açılmışım doğduğum zamana göre ama belki ben kirli doğmuşumdur :)) siz de babasına çekmiş beraber yaptık ya falan deyip geçin

Çok takılma İyi tarafindan düşün güneş de hiç kırmızı olup yanmıyorlar iki ton koyulasiyorlar . Nereden bildiğimi soracaksan bir evladım koyu ten bebekligide koyuydu ikisi beyaz ten sarışın mavi göz 😂 şükürler olsun sağlıklılar. Önemli olan o.

Kızlar bebeğim 4 aylık doğduğundan beri esmer çok şükür sağlıklı. Esmer olmuş beyaz olmuş benim için hiçbir zaman önemli değildi ama çevre hatta hiç tanımadığım insanlar bile bebeğimi görür görmez esmermiş diyolar yani ne var rengimi beğenmiyosunuz rengi vereni mi? Ben süt beyazi denecek kadra beyazım eşim de baya çok esmer. İlk doğduğundan rengi biraz açıldı ama 4 ay sonra daha açılır mi böyle kalır mi? Elleri bembeyaz yüzü ve vücudu bacakları çok esmer. Sağlıklı olsun ahlakli olsun ama çevre beni böyle bi soru sorduracak hale getirdi :)
4 aylık bebek esmerse esmer olacaktır. Belinde koyu renk bir leke var mı? Mongol lekesi deniyor. O esmerlerde oluyormuş. Benim büyük kızım bebekken daha koyuydu, zamanla açıldı, ama esmer yani :) sizi gören beyaz olmasını beklediği için hatta belki babasını hiç bilmedikleri için öyle tepki veriyor olabilirler. Takılmayın insanların verdikleri tepkilere.

Su çevreyi alıp duvardan duvaraaa vurmak gerekiyo.! Hiç bitmez bacım o lanet çevrenin konuşmaları. Benim kızın da saçı kulağı boyu kilosu pek hareket etmeyisi (ilk 4 5 ay) sonrasında çok hareketli oluşu herseyi çevreye dert oldu. Susmadilar. Susmayacaklar. Zaman içinde dengelenir ten rengi. Hadsizlere hadsizce cevap vermeyi deneyin. Önünüzden ardinizdan bebeginizi değil sizin verdiğiniz cevapları konuşsunlar 😉👌

X