- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi gunes-ates
Allah razı olsun cnm. Rabbim şifa versinMaşallah canım. Allah tekrar yaşatmasın. Benim de şeker testleri yapılmadı henüz. Nedeni belli değil ama her ihtimale karşı diyet verdi. Biz de sıkıntısız atlatırız inşallah.
canım sen epey yol almışsın. :) Biz de o haftaları görürüz inşallah sorunsuz. Bebeğe Zararı yokmuş sadece erken doğum riskin artar dedi bana. Belki ne kadar fazla olduğu önemlidir. Maşallah sonlara yaklaşmışsın sen :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canımDoktor bu gidisimde suyumun fazla olduğunu soyledi. Sekerime filan baktirmistim normaldi. Yapisal da olabilir dedi. Bebeğe zararini sordum bebege bisey olmaz dedi.
canım sen epey yol almışsın. :) Biz de o haftaları görürüz inşallah sorunsuz. Bebeğe Zararı yokmuş sadece erken doğum riskin artar dedi bana. Belki ne kadar fazla olduğu önemlidir. Maşallah sonlara yaklaşmışsın sen :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
İnşallah anlık yükselmelerdir hepimizin ki. Hamilelik bitenw kadar her dönem başka bir stres :) anneliğe alıştırılıyoruz heraldeAminn canm benm darisi basina insallah. Hepimiz saglicakla alalim yavrularimizi. Benim sınırın baya üstünde cikti. Ama bu su anlik azalip çoğalıyormus. Bende bu haftaya kadar hep normaldi.
İnşallah anlık yükselmelerdir hepimizin ki. Hamilelik bitenw kadar her dönem başka bir stres :) anneliğe alıştırılıyoruz heralde
Sorma canm her gun farkli biseyle karsilasiyoruz. Sabahlari kalktigimda acaba bugun neyle karsilasicam diyorum kendi kendime
ben bugünü de savdım canım. Dün verdiğim kan sonuçlarını aldım şeker beklerken tiroid çıktı şimdi de onun derdine düşcez bakalım. Bu arada açlık şekerim 89 çıktı üst sınır 110 şekerden mi değil mi bu su fazlalığı anlamadım
Yok canım baktırmadım. Baktırmam gerek ama bugün toplantı var çıkamam yarın da ona baktırayım. Evet tiroid çok sıkıntı değil sadece kontrol altında tutmak önemli.Tokluk sekerine baktirdin mi canm. Aclik sekerin normal cikmis. Doktor toklukta isteyebilir. Onu saglik ocagindan da baktirabilirsin. Yemekten tam 2 saat sonra parmagindan igne batirip kan aliyorlar. Troidide takma o hamilelikte cikiyor zaten. Doktor ilac yazar en kötü