- 21 Aralık 2023
- 1.087
- 2.291
- 28
-
- Konu Sahibi zeynepthevideographer
Geçmiş olsun canımMerhaba,
16 haftalık hamileyim. 3 gün önce serklaj olmuştum. Serklajdan önce de az berrak sıvı görüyordum camasirda. Bugün hapşırmam ile beraber bir akıntı oldu. Baktım su gibi bir şey. Şüphelendim ve acile geldim. Maalesef bebeğin suyu sızıyormuş. Ultrasonda bebeğin suyu gayet iyi durumda. Açılmam yok. Şu an hastaneye yatırdılar. Bebek enfeksiyon kapmasın diye antibiyotik veriliyor ve bekliyorum. Sizce 27. haftaya kadar bu şekilde suyu tam bitmeden dayanabilir miyim? Başına benzeri bir şey gelen var mı?
Hemen mi aldılar? Suyu varken neden aldılar ki? Serklaj rahime zarar vermesin diye mi? Bir de nasıl aldılar? Normal doğum mu?Seni üzmek istemiyorum 16. Haftada senklaj yapıldı ve suyumun geldiğini söyleyip bebeğimi aldılar
Çok teşekkür ederim. Doktorla görüşemedim. Şehir hastanesindeyim. Şimdi yatırdılar. Pazartesi perinatoloji bakacak dediler. Ya sonlandiralim diyecekler ya da sen devam etmek istersen edersin dedi yatıran doktor.Gecmis olsun canim. Bir suredir siteye girmiyordun. İnsallah iyidir diye aklimdaydin. Doktorun ne dedi?
İnsallah saglikla ilerlersinizÇok teşekkür ederim. Doktorla görüşemedim. Şehir hastanesindeyim. Şimdi yatırdılar. Pazartesi perinatoloji bakacak dediler. Ya sonlandiralim diyecekler ya da sen devam etmek istersen edersin dedi yatıran doktor.
Benim suyum yoktu alttan ultrasonla senklajdan sonra suyun geldiğini hemen alınması gerektiğini söyleyip normal doğumla aldılarHemen mi aldılar? Suyu varken neden aldılar ki? Serklaj rahime zarar vermesin diye mi? Bir de nasıl aldılar? Normal doğum mu?
Suyum yoktu derken bebeğin suyu mu kalmamıştı?Benim suyum yoktu alttan ultrasonla senklajdan sonra suyun geldiğini hemen alınması gerektiğini söyleyip normal doğumla aldılar