Bebeğin suyu 88 ml

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
1
2.215
133
Merhaba arkadaşlar cuma günü doktorum bebeğin suyu azalmış dedim. İdrar testi yaptırdı her şey temiz çıktı. İstirahat ve bol su önerdi. Yine ekmek hamur işi tatlı ve meyve yasak dedi
Bizde bugün özele farklı bir doktora gittik.orada bebeğin suyu ölçüldü ilk başta 78 çıktı yarım saat sonra farklı bir doktor tekrar baktı onda da 88 ml çıktı. Doktor bebeğin suyu sınırda dedi.Hatta medikalden kulak çubuğu gibi bir şey aldırdı onunla da alttan baktı bebeğin suyu geliyor mu diye su kaçağı yok dedi.bol su istirahat önerdi ayrıca haftada 3 kez havuç suyu önerdi. Diğer doktorumun bütün yasaklarına rağmen doktor biraz abartmış abartmadan her şeyden yemek lazım nefsine eziyet etme dedi . Daha önceki konumda da arkadaşlar havuç suyunu önermişti. Evde neredeyse hiçbir iş yapmıyorum ağır bir şey kaldırmadım. Neden böyle oldu anlamadım. Bu arada 23+2 haftalık bebeğim. Gebeliğin erken dönemlerinde bebeğinin suyu azalan hanımlar düzelme oldu mu? Çok korkuyorum erken doğum olur diye.

Nefsine eziyet etme diyen doktoru dinleme diğerinin yasakladığı şeyler zaten çok faydalı şeyler değiller dinlen inşallah bir sorun olmaz sağ Salim kavuşun inşallah

Nefsine eziyet etme diyen doktoru dinleme diğerinin yasakladığı şeyler zaten çok faydalı şeyler değiller dinlen inşallah bir sorun olmaz sağ Salim kavuşun inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim. Aslında kendi doktorum iyi ki yasaklamış yoksa aşırı kilo alırdım kesin. Yasakları sayesinde çok kilo almadım. Ama her şey yasak olunca neredeyse aç dolaşacam evde

Çok haklısın bu dönemde ister istemez çok sık acıkıyor insan meleğin doğunca gönlünce için rahat rahat yersin kendine çorba yap kaşık kaşık ye sık sık ye hem kilo yapmaz hemde aç bırakmaz her an elinin altında havuç rendesi salata bunlar senin için çok faydalı olur diye düşünüyorum yinede araştır sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallah

İnşallah sağlıkla gününde doğsun da aç kalırım hiç önemli değil yeter ki sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…