- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Besin alerjisi diyosa siz yediklerinize bi dikkat edin bakalim neleri yediginiz gun kizariklik artiyor,yemediginiz gun geciyor.Yada besin alerjisi degilde ikinmadan,zorlamadan mi kizardi acaba 2 aylik bebek olunca bisey demekte zor.Merhaba sevgili anneler, 2 aylık bebeğimin makat çevresinde geçmeyen bir kızarıklık var ama pişik değil, böyle bir durumu yaşayan oldu mu? Besin alerjisi olabilir diye okudum nette. Bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
Evet çok ıkınıp zorluyor kendini maalesef ondan olabilir mi? Yediklerime çok fazla dikkat ediyorum alerji yapabilecek hiç bir şeyi tüketmiyorum ama hala aynıBesin alerjisi diyosa siz yediklerinize bi dikkat edin bakalim neleri yediginiz gun kizariklik artiyor,yemediginiz gun geciyor.Yada besin alerjisi degilde ikinmadan,zorlamadan mi kizardi acaba 2 aylik bebek olunca bisey demekte zor.
Ilk önce süt ve süt ürünlerini kesinEvet çok ıkınıp zorluyor kendini maalesef ondan olabilir mi? Yediklerime çok fazla dikkat ediyorum alerji yapabilecek hiç bir şeyi tüketmiyorum ama hala aynı
Teşekkür ederimIlk önce süt ve süt ürünlerini kesin
En kısa Ilk 3 günde veya 15 günde belli olur alerji ise
Devam ederse;
Dana eti
Paketli gıdalar
Kuru yemiş
Balık
Kirmızı renk olan sebzeleri yemeyi kesin
En fazla bir ay içinde sonuç alırsınız
Ikinmasinin nedeni de alerji olabiliyor maalesef
Poposuna çok hafif vazalin sürebilirsiniz isterseniz
Ben bu diyeti 2 yıl yaptim.kızımda çoklu gıda alerjisi vardıTeşekkür ederimSüt ve süt ürünlerini kesmiştim ama balığı özellikle bilmiyordum çok yedim çok güzel bilgiler sağolun. Doktoru sadece süt ve süt ürünleri demişti. Peki bitki çayı olarak içebilir miyim kırmızı renk çayları mesela kuşburnu ahududu gibi. Bepantol pişik kremi sürsem etkili olur mu? Sudokrem vb. İyi gelmedi
2 yıldan sonra geçti mi pekiBen bu diyeti 2 yıl yaptim.kızımda çoklu gıda alerjisi vardı
Testler de çok fazla bilinmiyor o yüzden anne kendisi deneme yanılma yoluyla bulması lazim nelere alerjisi oldugunu
Mesela kızımın patates ve tarçına bile alerjisi vardı
Bitki çaylarini bu süre de tüketmeyin kesin bilmiyorum bu konu da bilgim yok maalesef
Krem konusunda da bepantol iyi gelebilir ama zaten diyete dikkat ederseniz eğer alerjidense geçecektir kızariklikta
Alerjik bir bebegin annesi olmak çok yorucu yıpratıcı bi süreçkimse anlamiyor
Yiyecek birsey yokmuş gibi geliyor insana
Allah yardımcınız olsun sizin de
Yumurta akını söylemeyi unuttum,evet yumurta akı da alerjen bir besin2 yıldan sonra geçti mi pekievet çevremde kimseye anlatamıyorum her şeyi ye ne olacak diyorlar. Çok zor nasıl bulacağım ki zaten çok kısıtlı besleniyordum bakalım nasıl olacak yumurta dahil mi bu gruba
Çok çok sağolun araştıracağım. Gluten de dahil mi bu listeye? Patlıcan biber gibi sebzeler tüketilebilir mi? Çok soru sordum kusura bakmayınYumurta akını söylemeyi unuttum,evet yumurta akı da alerjen bir besin
Cogu gün zeytin ve yumurta sarisi ile beslendim
Alerjikler için kek ve puaça tarifleri var bakabilirsin
Bol yeşillik
Sıvı yağ ile yapilmiş pilavlar
Şehriyeli un çorbası
Tavuk
kuzu eti
Bunlari tüketebilirsin
2 yıldan sonra çok şükür tam gećmese de aşırı hassas olmuyor
Ek gidaya geçiş,büyüdügü için daha direncli oluyorlar galiba
Tabi ki sorabilirsiniz cok iyi anliyorum siziÇok çok sağolun araştıracağım. Gluten de dahil mi bu listeye? Patlıcan biber gibi sebzeler tüketilebilir mi? Çok soru sordum kusura bakmayın
Kış sebzelerini ben de tüketmiyorum gaz yaptığı için. O kadar yorulduk ki neyi var bilmiyoruz tespit edemiyorlarTabi ki sorabilirsiniz cok iyi anliyorum sizi
O yollardan geçtim bende
Patlıcan tüketmiyordum ben .biberi tüketebilirsiniz
Hatta diger sebzeleri de tüketebilirsiniz ama kış sebzeleri genelde gaz yaptigi için ben tüketmemiştim
Gluten alerjisi bizde yoktu çok sükür o yuzden bir bilgim yok bu konuda
Eger bu diyete uyar ve hâlâ sonuç alamazsaniz demekki gluten duyarlılıgı da olabilir
Ikinmasina çare bulun bence.siz bagirsak calistirici şeyler tuketin bi sure mutlaka faydasi olacaktir.Evet çok ıkınıp zorluyor kendini maalesef ondan olabilir mi? Yediklerime çok fazla dikkat ediyorum alerji yapabilecek hiç bir şeyi tüketmiyorum ama hala aynı
Dediğinizi de yapıyorum kaka yapmasında sıkıntı yok ama çok ıkındığı için ona çare bulamıyorum maalesefIkinmasina çare bulun bence.siz bagirsak calistirici şeyler tuketin bi sure mutlaka faydasi olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?