dogum günüm eylül 8.kızın eylül dogumlumu bende suan hamişim ve bebegim kısmetse annesiyle aynı burçtan olcak.basak bebekleri nasıl uysal mı yaramaz mı nasıl.allah analı babalı büyütsün bebişini.
benim baktıgım muhtemel günleri veriyor.o şekilde belirliyor.senin baktıgın diger son adet tarihine +14 gün ekleyerek yapılan test mi onu denemedim.
cnm evet sanada bakayım istersennn benim verdiğimden baksana beninm ikizlerimden biri öldü 8. haftada erkekti kızımın kardeşi aslında bu tuyutuyor dene derimm
dogum tarihim 08.09.1983
sat tarihi 7 aralık 2007
30 gün.sana bi sorum daha olcak egemennn.bende senin gibi egitimciyim dogum yaz tatilinne gelince 13 haftalık doğum izni 1 eylülden mi itibaren baslad yoksa dogum haftasımı basladı.
ok cnm. bebişine iyi bak cok tatlı masallah o güzel kızın adı ne adıyla tüm güzellikler onun olsun....
dogum tarihim 08.09.1983
sat tarihi 07.12.2007
30 gün
cnm benim de tahmini doğumum 1 eylüldü senin erkek gözüküyor ben sezeryan oldum 21. 08 ta ve kızım oldu senin erkek olcak öptmmm görüşmek üzere
nazlı bebeişşş
cnm benim de tahmini doğumum 1 eylüldü senin erkek gözüküyor ben sezeryan oldum 21. 08 ta ve kızım oldu senin erkek olcak öptmmm görüşmek üzere
nazlı bebeişşş