• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin kız mı erkek mi haydi kızlar denemeye deger

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dogum günüm eylül 8.kızın eylül dogumlumu bende suan hamişim ve bebegim kısmetse annesiyle aynı burçtan olcak.basak bebekleri nasıl uysal mı yaramaz mı nasıl.allah analı babalı büyütsün bebişini.
benim baktıgım muhtemel günleri veriyor.o şekilde belirliyor.senin baktıgın diger son adet tarihine +14 gün ekleyerek yapılan test mi onu denemedim.

cnm evet sanada bakayım istersennn benim verdiğimden baksana beninm ikizlerimden biri öldü 8. haftada erkekti kızımın kardeşi aslında bu tuyutuyor dene derimm

dogum tarihim 08.09.1983
sat tarihi 7 aralık 2007
30 gün.sana bi sorum daha olcak egemennn.bende senin gibi egitimciyim dogum yaz tatilinne gelince 13 haftalık doğum izni 1 eylülden mi itibaren baslad yoksa dogum haftasımı basladı.

cnm ben özelde çalışıyodum bııraktım bielmiyorum yani doğum tarihini yazmamaşınn bu arada
kızım uyandı se n yaz bi ara bakarı m biraz hastaydı bugün

cnm ben özelde çalışıyodum bııraktım bielmiyorum yani doğum tarihini yazmamaşınn bu arada
kızım uyandı se n yaz bi ara bakarı m biraz hastaydı bugün

ok cnm. bebişine iyi bak cok tatlı masallah o güzel kızın adı ne adıyla tüm güzellikler onun olsun....
dogum tarihim 08.09.1983
sat tarihi 07.12.2007
30 gün

banada bakarmisiniz :1hug:
(nedense olmadi bende)

dogum tarihim 18.6.1989
sat 25.11.2007
30 gün

simdiden tesekürlerrr a.s.

kumralım 13 eylül erkek
kızım ın adı yağmur cnm saol amin cnm amimnn darısı başımnıza

banada bakarmisiniz :1hug:
(nedense olmadi bende)

dogum tarihim 18.6.1989
sat 25.11.2007
30 gün

simdiden tesekürlerrr a.s.

ay cnm ya bakim dur geçen sene benimde 25 kasım 2006 idi hehe kızım 5 aylık şu an seneye kısmetse seninde 5 aylık bi bakim bkkle

cnm benim de tahmini doğumum 1 eylüldü senin erkek gözüküyor ben sezeryan oldum 21. 08 ta ve kızım oldu senin erkek olcak öptmmm görüşmek üzere
nazlı bebeişşş

cnm benim de tahmini doğumum 1 eylüldü senin erkek gözüküyor ben sezeryan oldum 21. 08 ta ve kızım oldu senin erkek olcak öptmmm görüşmek üzere
nazlı bebeişşş

saol canim baktigin icin yerimseniben
hayirlisi olsun bakimmmm eli aga düzgün saglikli bir bebis olur insallah...:emir_bebek:

kumralım 13 eylül erkek
kızım ın adı yağmur cnm saol amin cnm amimnn darısı başımnıza

teşekürler güzelim.erkek haa benim tahminime görede erkekti.inşallah 8 ay çabuk geçerde bi an önce alırım bebişimi kucagıma.kızına iyi bak :nazar::nazar:

Back