Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya 18+4 haftalık hamileyim 1 haftadır yoğun şekilde bebeğin kıpırtılarını hissediyorum ve sevindirik oldum.herkese diyorum bebeğim harek ediyor diye.bana diyorlarki ayıpmış bunu söylemek çok şaşırdım.sizede böyle diyen varmı.yada gerçekten ayıpmı bunu söylemek
kızlar ya 18+4 haftalık hamileyim 1 haftadır yoğun şekilde bebeğin kıpırtılarını hissediyorum ve sevindirik oldum.herkese diyorum bebeğim harek ediyor diye.bana diyorlarki ayıpmış bunu söylemek çok şaşırdım.sizede böyle diyen varmı.yada gerçekten ayıpmı bunu söylemek
valla 13 haftalık hamileyim
uzanınca karnıma bakıyorum ve atıyor bilmiyorum bebektenmi başka bişeymi sence bebektenmi
ama bun herkese söylemek istiyorum bence hiiç ayıp değil mükemmel bişey sen söyle
ya acaba benimkiler ne