Bebeğin kilosu sizce normalmi

Mymn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
7
0
16
25
Merhaba arkadaşlar 26 haftalık hamileyim gelişimi 1 hafta önde gidiyor bebeğin kilosu 1600 boyu 38 cm şeker yüklemesi yaptırırken kustuğum için iptal edildi şekerden önce yapılan idrar ve kan tahlilleri normal ama kilosu filan bence normal herhangi birşeyi gözükmüyor belirli zamanda durur dedi doktor ama ben bu konunun üstünde durmalımıyım eşimin genetik olarak sülalesi uzun boylu acaba neden bu kadar normal midir

Merhaba, hayırlı olsun. :) doktor bir şey yok diyorsa yoktur diyip içini ferah tut. Testlerin de normalmiş.
26 haftalıkken kaç kilo oluyorlar hatırlamıyorum ama us ölçümlerinde kilo farklı çıkabiliyor. Ben kızımda 2doktora gidiyordum. Özeldeki doktor bebeğin 4ün üzerinde olacak, küçük yapılısın normal doğuramazsın bile demişti ki ilk bebeğimi normal doğurmuştum. Devletteki doktora bebeğim büyük mü 4 kiloyu geçer mi dedim. Yok 4 e ulaşmaz, iri bir bebek değil demişti. 4e ulaşamadı da :)
Farz edelim ki bebişin iri bir bebek, o da öyleymiş diyeceğiz. Demek ki babasının sülalesine çekmiş ;) :)

Back