Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OO ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah...
Test yaptırınca haber vermeyi unutma olur mu?
Kızlar selamlar,dün gidip kan testi yaptırdım,bchg degerim 3520 çıkıtı,buna göre 5-6 haftalık gebe oluyorum:sm_cool: ayy çok sevindimm yaa,doktorumu arıcam bugun ne zaman geleyim diye:içelim:
Benden söylemesi haftaya gel diycek sana,ama sen dayanamıycaksın daha erken gidiceksinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çünkü bende öyle yapmıştım:teytey:
akyamm,
benim transferim 25 temmuzda yapildi yani senden 1 gun sonra benimkilerin yarin 6 haftalik oluyor kuzular. Demek ki senin bugun yani 18 agustosta 6 haftalik oldu hamileligin. Ona gore her pazartesi 1 hafta eklersin. Sonuclari bize yaz. Ben gecen carsamba 5 hafta 1 gunlukken keseleri gordum, cumaya 6 hafta 3 gunlukken kalp atislarini gormeye gidecegiz insallah. Optumm
Merhaba herkese.Ben 5+5 günlük hamileyim.Bebişimin kalp atışını en erken ne zaman duyacağım terübeli arkadaşlar?:CüvCüv:
Selam arkadaşlar,
Ben 4+1 hamileyim.Bugün vajinal ultrasonda kesem gözükmedi.Benim gibi olan var mıııııı(( ?