Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betül19 var mı bir gelişme acaba?Nerelerdesin???
canım son adet tarihini baz alarak hesağlıyosun yani 11 temmuz... 11 temmuzun üstüne +7 gün ekliyosun o tarihin 3 ay öncesine gidiyosun.. yani 17 nisan 2009 tarihi muhtemel doğum tarihin:dance:
canım nerelerdesin aksi bi durum var sandım ya keseyi merak etme bazılarında 8 haftada bile çıkabiliyomuş bende cuma gitcem inş hayırlısı olsun
canim calisiyordum,is yerimde hamilelige elverisli olmadigindan sefim ,eski yerimde calismama son verdi suan izindeyim cumaya kadar,ondan sonrasi ne olucak daha konusmaliyim sefimle,canim benimde cumaya randevum var doktorla bakalim o zaman gözukecekmi,senin agrilarin ne oldu iyimi biraz benim sukur gecdi,insallah canim beraber hayirlisiyla iyi haberleri aliriz...
Dün doktordan hayırlı haberleri aldık çok şükür.7 haftalıkmış bebişim ve kalp atışlarını duyduk.Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip eder inşallah.Herkese hayırlı kandiller...
HAYAT İST senin adına çok sevindim.bende hesaplamalarıma göre 7 haftalık hamileyim. sat 2 temmuz 5 gün önce dr gittğimde drum bana daha çok küçük kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.Ben şu an hiç bir hamilelik belirtisi görmüyorum ve bu beni çok korkutuyor. sende şu an ne gibi hamilelik belirtileri var ?inşallah bir problem yoktur. Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah kalp atışlarını duyarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.