Tül bebek mi canim.iyi düşünmeye çalış benim de transfer sonrasi 12. Gun pembe leke olmuştu şükür gomulme kanamasoumis inş. Seninde öyledir. O zman doktorum kırmızı olmadığı müddetçe çok da ağrım yoksa sıkıntılı değil demişti. İnşallah tutunuuordur senin deAllah hayirla kucahiniza almayi nasip etsin hatice arkadasim. İnsalalh sagljkli bir gebelik dogum ve bebis olur.
Benim de lekelenmelerim.var acik kahve normalmidir bilemedim cok moralim bozuk
Maalesef kalp atisi yokdu 2hafta sonra tekrarr gel dedi kese de 4mm biraz tedirginimBenimde 26 aralık. Uzun protokol du bnmki doğum kontrol hapı kullandım 21 gün .bıraktığım 26 aralıkta adet olmuştum hesabıma göre yarın 6+1.ama doktor ne der bilmiyorum.sen kalp atışını dutabildin mi.
Gittiniz mi dr.a ne dediiii mersk ettim canimBak mucize olmus bakarsın yine mucize olur kalp atışı olur.moralini bozma olmazsa da tup dener sin.sonuçta bazı şeyler elimizde değil. Takdiri İlahi. Bekleyip göreceğiz. Ben de 15.30 u bekliyorum ve senin gibi çok tedirgin. Allah im yardım et hepimize..
İlaveten sen 5 +3 te girmissin Hira zaten o zaman gorunmemesi çok normal.merak etme ...
Ben hakan turan özel muayehane sine gidiyorum .işlemler guven hastanesinde oldu.doktorum gerçekten işini biliyor .güveniyorum yani.ankara dayım bu aradaCok şükür sevindim.darisi basima insallah hamgi sehirdesiniz siz nereye giidiyorsunuz merak ettim hastane olarak
Bende de aynı durum söz konusu..Goruldu ama duyulmadi kalp atışı henuz..Karindan ultrosonla mi bakti drevet canım bende gittim bugün 6+6 oldu benimki de aynen senin gibi kalp atışı göründü ama dinletmedi doktor ama herşey normal dedi çok şükür.inşallah iyi haberler almaya devam ederiz canım
. Doktor nasıl duyuyo cnm . Bana belki gec dollenmedir dedi haftaya gel yıksa icabına bakalım dedi. Dondum kaldım o an.Ben 7+2de duydum daha dogrusu dr duydu bize dinletemedi normal bana hep vajinadn bakildi ona ragnen duyulmamisti
. Doktor nasıl duyuyo cnm . Bana belki gec dollenmedir dedi haftaya gel yıksa icabına bakalım dedi. Dondum kaldım o an.
. İnsallah bende duyarım ama kesenin icinde ufacık bir sey gorunuyordu doktorda esimde farkettik. İnsallah duyarım sag saglim bende yasarımUlttosandan sanirrm bilmiyorum ama 8.haftaya kadar beklemek gerek bizim bir arkadasn gelininin basina gelmis kalp atisi yok diye kürtaj tarihi vermis dr icleri rahat etmemis baska yere gitmisler orda dr duymus saglam saglikli bebek.. Aletlerin hassasiyetkeri ile de alakali olabiliyomus
İnsallah hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz aliriz hepimi. İnsallah bende duyarım ama kesenin icinde ufacık bir sey gorunuyordu doktorda esimde farkettik. İnsallah duyarım sag saglim bende yasarım
Benim de oyle oldu adetim 2gun gecikince ultrosonla baktilar sadece kese vardi tam ongun sonra bebegi gorebildikKızlar bana da fikir verin okadar gerginim ki 21 ocak son adet tarihim bugün doktora gittim keseyi gördüm çok küçük vs deyip geçiştirdi 10 gün sonra gel herşey yolunda ise bebeği görürüz dedi ama içim rahat değil üstüne hamilelikte tiroidim yükseliyor zaten birde çikolata kisti çıktı çok şükür kese göründü ama çok bunalıyorum 1 hafta eksik hesaplasak da, oğluma hamileyken erken den görülmüştü hiç bunları düşünmem gerekmemişti şimdi kese küçük sorun mu bilmiyorum bebek görüncek mi tiroid inşallah busefer de etkilemez çikolata kisti umarım sorun olmaz derken işin içinden çıkamıyorum
Yaa cok üzülldum suan ne durumda ne yaptiniz merak ettim siziBenım de 7+5 en son dr 7+2 de baktı kalp atısı yok dedı yarın ıcın gel demıstı. Ben yarını beklemeden baska bır dr a gıttım bekleyemedım cunku bana bebek olmus dedıyarın kendı dr uma gıdıcem eger o da olmus derse kurtaj olmam gerekıyor ne yapmalıyım bıraz daha beklesem mı 9-10 haftaya kadar bebek zehırler mı benı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?