minikkalp nasılsın?sonunda evime döndüm.kusura bakma ta ne zaman bana vollex arabayı sordun ama bi türlü bakamadım da yazamadım da sana.ank.da düğünümüz vardı o süreçte hep düğün hazırlıkları, telaşı ile geçti.evime döndüğümde daha yeni başlayabildim bebek hazırlıklarına. sen arabayı almışsın sanırım yazdıklarını okudum diğer başlıkta.umarım memnun kalırsın. ben de yeni üç aylık bebeği olan arkadaşımla gittim hiç aklımda yokken bebek arabası almaya.bebeğim kışa geldiği için daha sonra alırım, çok küçükken ihtiyaç olmaz diye düşünüyodum ama arkadaşım mutlaka gerektiğini söyleyince aldım ben de 2 günde baktık karar verdik eşimle. biz de kraft duo travel sistem aldık kırmızı gri rengini. ben biraz acele ettim sanırım ama inşallah memnun kalırım. görüntüsü vollexlere ve bazı başka markalara göre sanki daha kabaca kumaşı daha fazla ama hoşumuza gitti yine de spor duruyor. çift yön özelliği de var tekerlekleri büyük sürüşü rahat gibi. araba ve oto koltuğu beraber 470 e aldıknormalde 700 ken kampanyadaymış diye kaçırmak istemedik.sen kraft duo kullanan memnun olan ya da olmayan biliyo musun? bu arada mobilya beşiğimizi de aldık hazırlıklar devam ederken heyecan gitgide artıyo ben de.bu arada senin bebeğin cinsiyetini söylemiş miydin galiba kızdı dimi? umarım herşey yolundadır......
Hosgeldin cnm merak ediyodum seni:) iyi olmana sevindim:)arabana baktim internetten guzel duruyo ama benim etrafimda gormedim yani ama sirarim gorursem:))evet bizim de bebegimiz kiz olacak ins:) aslinda bende araba icin erken diyodum ama yinede su anda calisirken alayim dedim donradan alacagima dogustan kullansin diye dusundum aldim:) ee bebisimiz nasil gittinmi doktora:)