Merhaba eğer Bir gün bebeğim olursa yazdığım bu sıkıntıyı yaşayan insanlar icin bir nebze de olsa faydam dokunur diye bunu yazmayı çok istiyordum çünkü benim de o dönemlerde hep ihtiyaç duyduğum bu tür bilgilerdi.. Öncelikle evlat isteyen herkese Rabb'im tez zamanda sağlıklı Bir gebelik ve devamında bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Ben 3 defa gebelik kaybı yaşadım ve artık çocuk sahibi olmak bana hayal gibi geliyordu yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusu ile .Beğin kalp atışları duruyordu ortalama 8 haftalık olunca.. Genetik tarama yaptırdık araştırma hastanesinde ben ve eşim sonra bebeğe de genetik tarama yapıldı. Ben de kan pıhtılaşması vardı ama gittiğim birçok doktor önemsiz seviyede sadece yatkınlık var bunun için kan sulandırıcı kullanmana gerek yok deyip gönderdiler sebep olarak hiç birşey demden. 5 yıl boyunca bekledim araştırdım bir doktor kan sulandırıcı kullan dedi kullandım yine kalp atışı duyuldu ve sonra durduğunu öğrendik. En son bir tanıdık tavsiyesi üzerine Bursa da Prof. Dr. Osman Haldun Develioğlu doktora gittik ve beni anladı Allah razı olsun vesile olduğu için
meğer bana başlatılan kan sulandırıcı iğne geç başlatılmış yani bebeğin kalp atışı duyulmadan başlatılması gerekirken hatta âdetin üzerinden 1 gün geçer geçmez test yapılıp aynı o gün kullanılması gerekiyordu ve dozu düşük kullanmışım. Beklenen adet tarihî üzerinden bir gün geçince hızlı çubuk testlerden aldım o testler 1 günlük de geçse çıkanlardandi .Hemen doktora söyledim oksapar 6000ml başlandı ben pıhtılaşma seviyeme göre. Şükür olsun ki 4 aylık bir kızım var maaşallah ... Lütfen her doktorum diyene aldanmayın ve araştırılmaktan da asla pes etmeyin Rabbim in mucizeleri coookk yeterki ümitsizlige kapılmayin . Selam ve dua ile