• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kalp atışı yavas

eceaklcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
3
1
1
23
Merhaba kızlar bı sorum olacaktı sizlere Ben 8 hafta 3 günlük hamileyim 7 haftalıkken kontrole gittiğimde kalp atışı net duyuldu Ama dün gittiğimde yani 8 hafta 2 günlükken gittiğimde Çok net kalp atışı duyulmadı Belli belirsizdi Doktor İdrara çok sıkışık gelmişsin Bu yüzden yoksa bı sıkıntı yok Normal herşey dedi . Doktorum kendi dedi sıkışık gel diye Bu seferde kalp atışı net duyulmadi idrara sıkışık ol akla Alakası varmidir bilgisi olan lütfen bilgilendirsin Bı sıkıntı olur diye korkuyorum

Kalp atışını dinletiyorlar ya Pıt diye atıyor sonrası yok devam etmiyor . Eve geldikten sonra aklıma geldi tekrardan doktorun yanına girmek
Yavaş olması demek 100-160 arası olması gerekirken 85,90 vs olması demek. Evham yapmayın bir sonraki kontrolde daha net duyulur şu an çok minik zaten büyüdükçe vuruşları güçleniyor.

A
Yavaş olması demek 100-160 arası olması gerekirken 85,90 vs olması demek. Evham yapmayın bir sonraki kontrolde daha net duyulur şu an çok minik zaten büyüdükçe vuruşları güçleniyor.
aslında doktor normal dedi ama ben düşük yaptım bundada öyle olur diye korkuyorum Açıkçası İlk başta çok güzeldi kalp atışı ikinci kontrolde çok az duyuldu

Back