İnşallahBen o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
İnşallahBen o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyorBenim bebeğimin de bağırsağında vardı hatta burun kemiği de küçüktü. Bize de olabilir dediler ama iki aylık oldu bile bebeğim çok şükür birşey çıkmadı. Hatta başka bir doktor içerde kanama olup onu içtiyse ondan parlaklık olur demişti.
Ne kadar fiyatı ? Benim o zamanlar özel sağlık sigortam vardı ödememiştik o yüzden rakamları hiç bilmiyorumİnşallahçok teşekkür
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyor
15 bin kadarNe kadar fiyatı ? Benim o zamanlar özel sağlık sigortam vardı ödememiştik o yüzden rakamları hiç bilmiyorum
Çok evet ama olsun siz yaptırın sağlık herşeyden önemli15 bin kadar
Ben ikili test yaptırmadım. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal hem bağırsakta hem kalpte olması beni korkutuyorBizim de kalpte parlaklık vardı ama doktor 8. Ay gibi geçer korkma demişti. Tabi ikili testim, ense kalınlık ve burun kemiğimde sorun yoktu. Şimdi 7. Aydayım çok azaldı parlaklık. Geçebilen bişey. Ama tek başına kalpte olduğunda çok dikkate alınmıyor. Farklı bir bulgu varsa amniyosentez isteriz demişlerdi olmadı şükür
Doktor özellikle bir yönlendirme yapmadıysa stres yapmayınBen ikili test yaptırmadım. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal hem bağırsakta hem kalpte olması beni korkutuyor
Allah hayırlısını nasip etsin sanaMaalesefçok zor bi süreçti benim için amniyosentezde down çıkınca bi karar vermek zorunda kaldık, veda etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar düşünüyorum ama aynısı olursa diye çok korkuyorum.
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah hayırlısını nasip etsin sana
Allah korudun en kötüsü çıksa aldıracak mısın bebeğini? Olunlu düşün ve lütfen güzel bi hamilelin geçirmeye çalış. Ne gelirse Allahtan.İnşallahçok teşekkür
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyor