Bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlaklık

Ben o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
İnşallah çok teşekkür
Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyor

İnşallah çok teşekkür

Doktorlar çok korkutuyor beni ne yapacağımı bilmiyorum. Fetaldna yaptırmak istiyorum ama maddi olarak gücümüz yetmiyor
Ne kadar fiyatı ? Benim o zamanlar özel sağlık sigortam vardı ödememiştik o yüzden rakamları hiç bilmiyorum

Bizim de kalpte parlaklık vardı ama doktor 8. Ay gibi geçer korkma demişti. Tabi ikili testim, ense kalınlık ve burun kemiğimde sorun yoktu. Şimdi 7. Aydayım çok azaldı parlaklık. Geçebilen bişey. Ama tek başına kalpte olduğunda çok dikkate alınmıyor. Farklı bir bulgu varsa amniyosentez isteriz demişlerdi olmadı şükür

Ben ikili test yaptırmadım. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal hem bağırsakta hem kalpte olması beni korkutuyor

Ben ikili test yaptırmadım. Ama ense kalınlığı burun kemiği normal hem bağırsakta hem kalpte olması beni korkutuyor
Doktor özellikle bir yönlendirme yapmadıysa stres yapmayın inş sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah çok teşekkür

Allah korudun en kötüsü çıksa aldıracak mısın bebeğini? Olunlu düşün ve lütfen güzel bi hamilelin geçirmeye çalış. Ne gelirse Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…